Koniec projektu Klango Network
Back to Sieci społecznościowe#81 lukasz1993258
a co ci wyskakóje?
#82 Puszkin
Nic, po prostu jest ten nagłówek data export, a linka do pobrania nie ma.
#83 markus1234
A czy jak klango padnie to będzie czynne konto gościa czy już w ogóle się nie włączy? Pozdrawiam.
#84 lukasz1993258
Ludzie a co ma konto gościa do internetu?
#85 daszekmdn
Nie włączy się zapewne.
#86 lukasz1993258
spokojnie wączy się. ja prubowałem bez internetu i działa
#87 etno
daszekmdn Zgadzam sie z toba.
Szkoda, ze ??serwery sa wylaczone.
#88 Julitka
Klango samo w sobie, jako aplikacja, raczej się włączy. Będzie krzyczeć, że nie może połączyć się z serwerem, nie będzie można się zalogować, ale na koncie gościa raczej poleci, tak więc jako odtwarzacz posłuży i w Kościanego Pokera będzie nadal można pograć. :) Przynajmniej tak mi się wydaje.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#89 etno
Wszystko bedzie dzialac offline.
#90 markus1234
No właśnie mi chodziło o klango jako aplikację offline. Pozdrawiam.
#91 lukasz1993258
wkościanego pokera zagracie. gorzej, jak zjakiejś przyczyny utracicie klango na komputerze, bo wtedy tej gry się niepobierze
#92 hryniek
Przeżywacie to jak stonka wykopki. Nie ma czego żałować. Twórcy sami są sobie winni, Dawid postanowił kontynuować ideę słonecznego okna i wyszło mu to calkiem nieźle. Wszystko musi kiedyś przeminąć. Tak to wszystko działa, ale to, że coś się kończy.... Może być początkiem czegoś lepszego. Klango ani nie działalo na wine, no powiedzmy sobie szczerze... Nie daje obecnie za bardzo nic co ma Elten, no może dla tych co pobierali sobie podcasty, nie wiem czy Elten pozwala na to czy nie, no i kościany poker o którym tu się rozpisujecie ale ja w to to grać nie umiem i myślę, że i tak bym nie grał.
#93 mucha
dokładnie tak a po klango myślę ludzię przyjdą tutaj ja tam nie żałuje
#94 hryniek
@Mucha: Wątpię, może w porywach do kilkunastu osób. Tam nikogo prawie nie było, a niektórzy jednocześnie na Eltenie i Klango istnieli, więc wiesz.
#95 Celtic1002
Mam dokładnie to samo u siebie. :/
--Cytat (Puszkin):
Nic, po prostu jest ten nagłówek data export, a linka do pobrania nie ma.
--Koniec cytatu
Anna Frankowska
#96 daszekmdn
Spoko, zrobię zipa z proramem z wszystkimi appkami.
#97 balteam
hm, jak wy się w tym rozczytujecie? w folderze pm, jest sobie wiadomość, ale nie ma napisanego nadawcy...
#98 Celtic1002
Ale plik jest nazwany i kiedy było napisane.
Anna Frankowska
#99 lukasz1993258
A CO ZWIADOMOŚCIAMI GŁSOWYMI, BO JA USIEBIE ICH NIEWIDZE
#100 hryniek
@Celtic1002: Jak Ty się w tym oriętujesz.... To gratulacje, ja nie umiem.