Koniec projektu Klango Network
Back to Sieci społecznościowe#61 piter9521
Dlatego, że 25 wchodzi RODO czyli europejskie rozporządzenie o ochronie danych osobowych.
#62 mojsior
sentyment jest, ale ja płakać z tego powodu nie będę od kiedy na moim nowym kompie ten klijent się nie odpala porzegnałem to klango na zawsze.
Szczerze nie czuję w związku z tym żadnego żalu, a nawet się cieszę że to zamykają, szkoda pieniędzy i tyle.
Mamy eltena i nie ma co rozpaczać
#63 markus1234
To z tego powodu, że wchodzi to rozporządzenie zamykają klango? Szkoda, bo od 2011 roku jak się o nim dowiedziałem to mi się spodobało. Pozdrawiam.
#64 hryniek
@Markus: Moim zdaniem Elten daje teraz więcej możliwości, a jak Dawid naprawił pola to już wgl stal się stabilny. NO jescze ta szybkość pisania czasem kuleje przy większym narzucie na dysk.
#65 markus1234
No wiem, że Elten lepszy, ale z klango jakoś bardziej się oswoiłem. Wspomnienia tylko zostaną niestety. Szkoda.
#66 markus1234
Chyba że kiedyś to klango z powrotem uruchomią. Na razie nie będę go odinstalowywał.
#67 rafalko112
Elten jest super ale jak chciałem zrobić świąteczny prezent i chciałem żeby prze ze mnie zrobiony temat dźwiękowy christmas teme był dla wszystkich noto się nie udało. Trudno. :-(
#68 DJGraco
Ja mam temat dzwiękowy z Klango na Eltenie, i zostanie on mi na zawsze!
#69 Bartek1
Ja klango uzywam tyko jako klienta podcastów.
#70 markus1234
A jak klango padnie to skąd będziemy pobierać tyflopodcasty? Ja właśnie tak używałem klango.
#71 mojsior
ze strony
#72 markus1234
Tylko w klango te pliki pobierane jako podcasty są normalnie ze spacjami a na stronie są z podkreślnikami. Nie wiem czemu tak jest.
#73 pates
właśnie tak pozatym przegląarka zostanie a przydaje się bo nie wyświetla reklam. Pozatym ja też używam tematu klango na eltenie
#74 DJGraco
A tego od Klaudiusza, bo tam nie wszystkie dzwięki są,
kompletną paczkę znajdziecie w udostępnionych prze mnie plikach.
#75 markus1234
To znaczy że na klango nie będzie można w ogóle wejść czy będzie można z niego korzystać jak wyłączą? Bo nie wiem czy odinstalowywać go czy sobie zostawić jako wspomnienie.
#76 hryniek
ALe narzekacie, ale narzekacie. Kochani! Z podkreślnikami się tak zapisuje w informatyce żeby pod każdym systemem/urządzeniem, ktoe nie obsluguje spacji mogło to działać. Naprawdę taki problem jest pobierać ze strony? MI do głowy..... Nie przyszło! Żeby używać Klango do pobierania tego. Nazwę zawsze można zmienić jak nie pasuje, nauczcie się normalnie używać Internetu, bo zginiecie. Świat nie kręci się w okól Klango, a w dłóższej perspektywie to utrudnia. Patrzcie... Nie dość, że trzeba kolejną apkę odpalać, to zamykają wam i... Nie wiecie! co zrobić.
#77 daszekmdn
@Hryniek: Dobrze prawisz.
Co do postów z grup etc etc, da się pobierać jedynie swoje posty, nothink więcej. Grup się zciągnąć nie da, szkoda ale HM, tak czasem bywa.
#78 pajper
Na forum dyskusje o niepełnosprawności umieściłem informację w sprawie archiwum Klango. ;)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#79 misiek
Jakie rozporządzenie?
#80 Puszkin
Ciekawostka z jednego konta klango mogłem pobrać archiwum, a z drugiego, którego używałem do dziś nie mogę . :D