Forum

Koniec projektu Klango Network

Sieci społecznościowe

Poprzednia 5 / 21 Następna

lukasz1993258

#81 ·

a co ci wyskakóje?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Puszkin

#82 ·

Nic, po prostu jest ten nagłówek data export, a linka do pobrania nie ma.

markus1234

#83 ·

A czy jak klango padnie to będzie czynne konto gościa czy już w ogóle się nie włączy? Pozdrawiam.

lukasz1993258

#84 ·

Ludzie a co ma konto gościa do internetu?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#85 ·

2 likes
Nie włączy się zapewne.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#86 ·

spokojnie wączy się. ja prubowałem bez internetu i działa

etno

#87 ·

daszekmdn Zgadzam sie z toba.
Szkoda, ze ??serwery sa wylaczone.
Religion ist Opium fürs Volk!

Julitka

#88 ·

2 likes
Klango samo w sobie, jako aplikacja, raczej się włączy. Będzie krzyczeć, że nie może połączyć się z serwerem, nie będzie można się zalogować, ale na koncie gościa raczej poleci, tak więc jako odtwarzacz posłuży i w Kościanego Pokera będzie nadal można pograć. :) Przynajmniej tak mi się wydaje.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

etno

#89 ·

Wszystko bedzie dzialac offline.
Religion ist Opium fürs Volk!

markus1234

#90 ·

No właśnie mi chodziło o klango jako aplikację offline. Pozdrawiam.

lukasz1993258

#91 ·

wkościanego pokera zagracie. gorzej, jak zjakiejś przyczyny utracicie klango na komputerze, bo wtedy tej gry się niepobierze

hryniek

#92 ·

2 likes
Przeżywacie to jak stonka wykopki. Nie ma czego żałować. Twórcy sami są sobie winni, Dawid postanowił kontynuować ideę słonecznego okna i wyszło mu to calkiem nieźle. Wszystko musi kiedyś przeminąć. Tak to wszystko działa, ale to, że coś się kończy.... Może być początkiem czegoś lepszego. Klango ani nie działalo na wine, no powiedzmy sobie szczerze... Nie daje obecnie za bardzo nic co ma Elten, no może dla tych co pobierali sobie podcasty, nie wiem czy Elten pozwala na to czy nie, no i kościany poker o którym tu się rozpisujecie ale ja w to to grać nie umiem i myślę, że i tak bym nie grał.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

mucha

#93 ·

dokładnie tak a po klango myślę ludzię przyjdą tutaj ja tam nie żałuje

hryniek

#94 ·

2 likes
@Mucha: Wątpię, może w porywach do kilkunastu osób. Tam nikogo prawie nie było, a niektórzy jednocześnie na Eltenie i Klango istnieli, więc wiesz.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Celtic1002

#95 ·

Mam dokładnie to samo u siebie. :/
--Cytat (Puszkin):
Nic, po prostu jest ten nagłówek data export, a linka do pobrania nie ma.

--Koniec cytatu
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

daszekmdn

#96 ·

2 likes
Spoko, zrobię zipa z proramem z wszystkimi appkami.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

balteam

#97 ·

hm, jak wy się w tym rozczytujecie? w folderze pm, jest sobie wiadomość, ale nie ma napisanego nadawcy...
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Celtic1002

#98 ·

Ale plik jest nazwany i kiedy było napisane.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

lukasz1993258

#99 ·

A CO ZWIADOMOŚCIAMI GŁSOWYMI, BO JA USIEBIE ICH NIEWIDZE

hryniek

#100 ·

2 likes
@Celtic1002: Jak Ty się w tym oriętujesz.... To gratulacje, ja nie umiem.
Poprzednia 5 / 21 Następna