idziesz na lewo, do domu leczysz się, a potem naprzeciw domu masz bramę i tam szukasz drogi do amica town. Ps. Jak rozwalić octorossa w tunelu? Czy warto trenować radsala
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Czy warto trenować R%atsala? Szczerze mówiąc: Nie, jak pokonać octorossa? Ta walka ma być przegrana Gdzie iść dalej? Na moście znajdziesz kolesia, będziesz wiedział co masz dalej zrobić
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Witam. Mnie tam ratsal się podoba. Jest silniejszy od tego durnego flammericka. Co z tego że ma blaze ranpage. Ech. Ale nie chce mi się od nowa gry tworzyć.
Flammeric jest okropny! Polecam już z najwyższych form Fauntozaura i Banyardana. Tylavile też lebsyz od niższej formy czyli Flamma właśnie. Jedyne co mi się podoba w Flammericku to jego dźwięki. Pytanie. Jak ewoluować zapistana dussoketa?
No właśnie. Jak tylavile dostał flame blizzardem od slugguga czy jakoś tak to się ledwo pozbierał. A jak użyłem wodnego hydrobirda to sluggug się rozleciał jak big slime w bokurano hehe.
Tiaaaaa To jest to a hydrobirda warto trenować bo ewoluuje w smoka który jest naprawde przydatny zwłaszcza jak pozna atak draco breaker. Pytanie ponawiam jak ewoluować zapistana w dussoketa.
nie mam pojęcie. tak jak mówiłem, prawdopodobnie przez level ale prawdopodobnie a jak nie to jakis przedmiot tylko jakiego to cos typu jest. A jak nie przez przedmiot.
mam taki problem. jestem w hazeldale city i stadion jest zamknięty. Czy trzeba coś zrobić żeby on był otwarty? jest komunikat że zarządca stadionu jest niedostępny