Co sądzicie o tej grze? Ja siedzę na shadof leaderze i nie wiem jak go rozwalić. Powalam radsala dzięki Berserg branch czy jakoś tak i ten kolejny poison dartem mnie zabija, nawet mój wibrogen pada, ale zdąży użyć jadu. A nawet chingle z wolume levelem pada. Jeszcze ferudde ma dobrą obronę, ale za to słabe ataki.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
czy ktoś mugł by szeżej opisać o co chodziw tej grze manamon co trzeba z ro bić na początku po uruchomieniu? bo jest jakiś dom jakies pokojei co taqm trzeba z robić bochyba muj angielski nie jest taki obry żeby to z rozumiećl.
Prosty poradniczek Manamon. Po odpaleniu gry, znajdujemy się w swoim pokoju. Mamy tam pułkę z notatnikiem, który się przyda więc warto go wziąć. Następnie wychodzimy z pokoju do domu, z domu na ulicę Sirot City, aby odebrać swojego pierwszego Manamona. Udajemy się na wschód, do labolatorium Muretta. Znajdujemy się w jego domu! Teraz musimy przejść do jego biura i wybrać Manamona. Są to. Leefox. Hp. 20. Lvl. 5. Ataki. Claw swipe, tail wak. Typ. Roślinny i ziemny.
Gdy wybierzemy startera, idziemy do wyjścia. Czeka nas pierwsza walka z Profesorem. Jeśli wybierzemy tak jak ja Leefoxa on wybierze Flammie. Po wygranej dostajemy exp i kasę, po przegranej chyba exp. Profesor daje nam 5 Manametów, czyli Pokeballi, i Manapedię, czyli Pokedex. Wracamy do domu i leczymy się w pokojó na łużku. Potem po wyjściu z domu idziemy do brany naprzeciwko, a tam jest droga do Amica Town. Więcej sprawccie sami!
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
jakie są nażędzia? mi jest to potrzebne bo inaczej nie dam rady grać a i jeszcze takie pytanie to jest wersja gry demo tak? a czym się rużni pełna wersja od tej demowej?
aha. a jakiego tego manamona trzeba tam wybrać bo poszedłem w tym domu do tego pokoju wybrałem jakąś flambie czy jakoś tak się nazywało i puźniej walczyłem i ją pokonało to coś z czym walczyła. ponawiam moje pytanie o narzędzie które by mi pozwoliło tłumaczyć te komunikaty z gry.