dobra przeszedłem pierwszy stadion. później wyszedłem z tego miasta i przegrałem z octusem czy jakoś tak. jestem w tej wiosce hansha village i dostałem questa żeby znaleść jakiś pierścień, ale nie wiem dokladnie gdzie bo nie mogędrugi raz przeprowadzić tego dialogu. co moge zrobić w tym przypadku? Brama do kolejnego miasta jest zamknięta.
i jeszcze jedno pytanie. Jak mam wersję demo to moge zdobyć tylko dwa klucze? Macie wykupioną tą grę?
Musiż się udać do avalette graweyard i klikać na groby wkońcu znajdziesz lidera. Potem kliknij na osobę przy stadionie i wejdź tam. Poprzesuwaj pudełka i walcz z liderem jak masz fulla bo z demo niezawalczysz z liderem. Ja mam pełną wersję.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
A ja mam pytanie pokonałem wszystkich w malarine walley i nie wiem co dalej. Przeszedłem przez jakiś mini tunel potem przez jakiś dom i tam dalej nic nie było gdzie teraz mam iść czy się zawrócić przez tangeria see czy sea jakoś tak.
ok problem rozwiązany. teraz mam następny jak dostałem list od tego mojego przyjaciela żeby spotkać sie z nim w hansza arcade poszedłem tam i co mam zrobić? Jego nie ma w tym salonie gier.
A podobno jest jakiś numer w Manamonach, i trza zadzwonić i dostaje się troche kasy. I to jet jakieś 1800 manamon, czy jakoś tak. Ale jak ja mam niby wpisać te Mnamon, skoro mogę tylko cyfry?