Forum

zakup komputera

!Archiwum

Previous 25 / 26 Next

zywek

#481 ·

Nadal nie rozumeisz, że gra bierze zdecydowanie więcej, niż sam pulpit? Nieważne jaką grafikę się ma, jeśli nie ma wolnego ramu to się zwyczajnie nic nie załaduje i nic nie zrobi, proste.

denis333

#482 ·

Ale to grafika odpowiada za przekazywanie obrazu. A skoro integra mi się cięła na przekazywaniu ze zwykłej appki do mixowania muzyki, to świadczy o tym, ile sam proces potrzebuje zasobów.

zywek

#483 ·

Ale gra też potrzebuje grafiki i zazwyczaj te nowsze tytuły zżerają sobie ile się tylko da.

denis333

#484 ·

I tak ja mogę tobie wciskać, że coś jest słodkie, a ty mimo, że nie próbowałeś będziesz mi wpierać, że jednak jest gorzka. To takie typowe dla żywków. :P

misiek

#485 ·

Jak Acer to nie wiem, ale dłuuuugie lata ogromne problemy z chłodzeniem miały Hp. Dalej to tak wygląda?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

denis333

#486 ·

Hmm. szczerze mówiąc nie przyglądałem się. Chociaż kiedyś faktycznie ludzie na to narzekali.

zywek

#487 ·

Nie, probooki tak nie mają.

misiek

#488 ·

Mój brat z tego powodu reklamował laptopa i dostał z identycznym problemem, z resztą nietylko on. Wielu ludzi narzekało na chłodzenie i przegrzewanie się.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

pates

#489 ·

Nie wiem, czy te całe pro, elite czy tam inne to mają, ale napewno mają to paviliony, compaqui, seria s, g, nie wiem też jak spectre. W każdym bądź razie wszelkie sterowniki do acera i takie tam już zainstalowałem, system stoi elegancko. Troszkę roboty było, ale nie jakoś wiele, jest dobrze.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

misiek

#490 ·

No mówię o pawulonach, bo to one były najbardziej dostępne w sprzedarzy.

pates

#491 ·

Te to w szczegulności

camila

#492 ·

Edited
Moi drodzy. Co myślicie o LC? Ludzie - entuzjaści elaboraty piszą, a co to się stanie jak oplot, złączka czy blokopompka pierdalnie?

ja jestem po tej drugiej stronie właśnie. Powietrzne to powietrzne jednak. Taniej, głośniej, ale przynajmniej mam spokój. :D
ENFP

pates

#493 ·

Ee, nie może to być takie awaryjne, dużo osób kożysta i sobie raczej chwalą. No chyba, że płyn zacznie wrzeć i ogrzewać procka. D

nuno69

#495 ·

A ja poluję sobie na MS Surface pro.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

misiek

#496 ·

Nie żeby coś, ale po co ci karta za 10 koła? Tak pytam z ciekawości.

camila

#497 ·

Zamieniłam na gtx 1050 TI low profile.
ENFP

camila

#498 ·

Edited
Doobra, panowie i panie - zwracam honor. na miesiącach moze dwóch, trzech komp będzie składany. <3
W ostatecznym rozrachunku config intela wyszedł mi o 1000 zł droższy (dokładając monitor), mimo płyty w średnim przedziale cenowym, a w AMD, to już poszłam w procka z integrą, mnożniki też poodblokowywane, ale, to już ostateczna wersja. Zastanawiam się nad chłodzeniem jeszcze, ale to od silentium PC chwalą wszyscy - wszak to najnowsza konstrukcja. Żywciu co myślisz? Sorry, że każdą zmianę dokumentuję, ale sami rozumiecie. xD

https://www.x-kom.pl/lista/rawg7wzgp
ENFP

zywek

#499 ·

Dobra, rano zerkne.

zywek

#500 ·

@camilamiałem Ci na to zerknąc, sory że dopiro teraz, tk patrzę że już tu połowy produktów niema, znaczy niedostępne... Gdzie jest w ogóle karta graficzna? W końcu nie bierzesz?
WD mają jakiś problem ze sobą ponoć, ja bym nie brał.
ja osobiście mam toshibę p300 performance, natomist niestety trochu mało pamięci ma, bo tylko 2 tb. Tak ogólnie to sam bym sę na taki zestaw skusił, tylko oczywiście w obudowie silentium pc sigma sg1, nie potrzebuję niczego innego :D.
Previous 25 / 26 Next