Forum

zakup komputera

!Archiwum

Previous 23 / 26 Next

misiek

#441 ·

Czemu?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

DJGraco

#442 ·

Edited
Dlatego, że nie ma obsługi wifi w wersji 6, a u niego w domu właśnie taka sieć jest

misiek

#443 ·

Ale to innych pasm nie obsługuje czy jak?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

zywek

#444 ·

no tego najszybszego do 2400, najpierw i tk trzeba mieć łącze tkie, jakie np ja mam u mnie w dommu żeby w ogóle warto były router wifi 6 i kartę wifi 6...

pates

#445 ·

No właśnie ja mam dobre łącza pod wifi 6. Po za tym temperatury potrafiły ładnie sobie poskakać, nie do poziomu nieprzyjemnego, ale dobrze odczuwalnego. Mam teraz inny, dziwny problemik. Kupiłem komputer bez systemu, bo o wiele taniej. Jak mogę teraz z jego dysku wyciągnąć folder drivers? Wiem że on tam jest
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

pates

#447 ·

Edited
Hmmm, jak za 4k to spoko sprawa, ja na twoim miejscu bym wziąłbez systemu, 5 stówek w kieszeni, a legalnie system można kupić za grosze. W razie czego służę pomocą przy instalacji po niewidomemu od czystego zera.

denis333

#448 ·

Patesiku. Systemy to ja stawiałem jeszcze za czasów win xp. WIęc spokojnie. poradził bym sobie. A system wolę od producenta. przynajmniej mi się wszystko będzie ładnie aktualizować i stabilnie działać.

pates

#449 ·

Denisku. Spokojnie, ja tylko oferuję swoją pomoc, bo nie każdy umie albo chce. Jak chcesz wydać 5 stówek za sam system to proszę bardzo, twoja sprawa. Ja się do tego nie mieszam, aczkolwiek dla mnie to poprostu strata kasy. Zwłaszcza, że wszelkie istalki i całą resztę masz na dysku, wystarczy wszystki blood tylko poinstalować i hop, jest, działa.

denis333

#450 ·

ale tak czy siak musze kupić legalna licencję. Więc o czym ty do mnie mówisz? Wolę już mieć to w zestawie, a nie piernizyć się z dodatkowym zakupem licencji. No chyba, że mówimy o januszowaniu. ale to nie na to forum :P

denis333

#451 ·

A vantage to nie bloadfare. nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Bloadware to niechciane oprogramowanie typu wersja demo programu antywirusowego. Takie rzeczy owszem należy bezwzględnie wywalić. Ale nie o zgrozo oprogramowanie służące do zarządzania ustawieniami całego sprzętu.

pates

#452 ·

Ale ja nie mówię o Vantagu teraz. No i legalną licencję, jak z resztą pisałem, idzie legalnie, jeszcze raz to podkreślam, nabyć za grosze.

denis333

#453 ·

jeśli mówisz o kluczach sprzedawany za pomocą allegro to przykro mi. To nie jest legalna licencja.

pates

#454 ·

Nie chodzi mi o allegro żadne.

piter9521

#456 ·

Od września na allegro skończą się licencje za grosze, bo jest zmiana regulaminu, która to ucina.

cinkciarzpl

#457 ·

Ja też! Ja też!
-- (denis333):
A jja choruję na ten sprzęt. Jak sobie to kupię to będzie streamowane.
https://www.x-kom.pl/p/628145-notebook-laptop-156-lenovo-ideapad-gaming-3-15-i5-16gb-512-win10x-gtx1650ti.html

--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

zywek

#458 ·

Ta, Denis, masz tyle sprzęu że nie wiem po co i następny... Ale jak tam chcesz, chcesz bez sensu wydawać kase no to easy.

denis333

#459 ·

No cóż. Potrzebuję sprzętu do streamingu. I nie. nie zależy mi na stacjonarce :P

pates

#460 ·

Ja jednak celował bym w coś z i7. Mój acer w tamtym roku był bodaj 200 zł droższy
Previous 23 / 26 Next