zobaczymy jeszcze
bo taki też jest. Za tą cenę jest myślę naprawdę dobry. Ten 4 rdzeniowy procek to jednak coś jest
jak pisałem mam go. Jedyna jego jak narazie słabość to klapa, która chyba będzie kochała zbierać rysy
No cóż- od dawien dawna w laptopach jest taka sytuacja. Całe szczęście ja mam klapę chropowatą matową.
--Cytat (pates):
jak pisałem mam go. Jedyna jego jak narazie słabość to klapa, która chyba będzie kochała zbierać rysy
--Koniec cytatu
--Cytat (pates):
--Koniec cytatu
:Dzień dobry, mam nadzieję, że jeszcze ktoś zagląda do tego wątku. :)
W najbliższym czasie będę kupowała laptopa. I oczywiście czytałam coś w sieci na ten temat, ale jak to ja, nie znam się na tym za bardzo. :D Możecie polecić coś do 3500 pln? Przy czym zaznaczę, że im mniejszy, tym lepszy. O procesorach, rdzeniach, pamięci RAM i innych takich też czytałam, ale wolałabym nie wybierać sama. :D
W najbliższym czasie będę kupowała laptopa. I oczywiście czytałam coś w sieci na ten temat, ale jak to ja, nie znam się na tym za bardzo. :D Możecie polecić coś do 3500 pln? Przy czym zaznaczę, że im mniejszy, tym lepszy. O procesorach, rdzeniach, pamięci RAM i innych takich też czytałam, ale wolałabym nie wybierać sama. :D
Zależy Ci na bloku numerycznym? Jeśli nie to pewnie 13 cali będzie dobrym wyborem. Jakbyś napisała do czego chcesz go używać, to też będzie łatwiej coś dobrać.
Nie, nie zależy mi na bloku numerycznym. :) W sumie to byłoby lepiej, gdyby go nie było. Chcę używać komputera na studia,do pisania, bo piszę dużo, do przeglądania internetu, czytania książek, takie raczej typowe czynności. Nie gram w gry, na super świetnej rozdzielczości też mi nie zależy.
Znalazłem takie modele polecane w internecie, w tej cenie, którą podałaś. Dobrze też byłoby przejść się do sklepu i podotykać klawiatur, żeby sprawdzić sobie, czy Ci pasuję układ klawiszy, wielkość, waga i nie kupuj z pokrywą wykończoną na wysoki połysk, bo one strasznie się rysują. Możliwe, że jak powiesz, że chcesz małego laptopa z dobrą baterią do 3500zł to też doradzą Ci coś dobrego.
Lenovo Ideapad s340
HP Pavilion 13-an008002nw
Dell Inspiron 14 54
Asus Pro P54040
Lenovo Ideapad s340
HP Pavilion 13-an008002nw
Dell Inspiron 14 54
Asus Pro P54040
Zerknij na ofertę Asusa, lub Acera i Lenovo też weź pod uwaggę, chociaż tutejsi Eltenowicze narzekają, ja nie, po za tym że po pięciu latach uwalił mi się dysk, ale to był hdd. Żadnego Hp. U mnie walają się dwa popsute, a właściwie spalone mojego brata i do tego jakiś mały Samsung.