Forum

zakup komputera

!Archiwum

Poprzednia 10 / 26 Next

pates

#181 ·

zobaczymy jeszcze
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

pates

#182 ·

ram ddr4 2400mhz, windows 10 home. Wiem od sprzedawcy

pates

#183 ·

jest on 14 calowy, tylk o jest błąd opisu

pates

#184 ·

narazie z tego co testowałem, procka ma 4 rdzeniowego nie 2 a jest to i3 7 generacji.

misiek

#185 ·

Z parametrów wydaje się w porządku.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

pates

#186 ·

bo taki też jest. Za tą cenę jest myślę naprawdę dobry. Ten 4 rdzeniowy procek to jednak coś jest

misiek

#187 ·

Asus niema raczej złego sprzętu. Ja bym go kupił.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

pates

#188 ·

jak pisałem mam go. Jedyna jego jak narazie słabość to klapa, która chyba będzie kochała zbierać rysy

misiek

#189 ·

No cóż- od dawien dawna w laptopach jest taka sytuacja. Całe szczęście ja mam klapę chropowatą matową.
--Cytat (pates):
jak pisałem mam go. Jedyna jego jak narazie słabość to klapa, która chyba będzie kochała zbierać rysy

--Koniec cytatu

pates

#190 ·

w dellu też taką mam

Monia01

#191 ·

:Dzień dobry, mam nadzieję, że jeszcze ktoś zagląda do tego wątku. :)

W najbliższym czasie będę kupowała laptopa. I oczywiście czytałam coś w sieci na ten temat, ale jak to ja, nie znam się na tym za bardzo. :D Możecie polecić coś do 3500 pln? Przy czym zaznaczę, że im mniejszy, tym lepszy. O procesorach, rdzeniach, pamięci RAM i innych takich też czytałam, ale wolałabym nie wybierać sama. :D
🇺🇦 🇵🇱

pates

#192 ·

Jak chcesz małego przenośnego to lenovo, warto. Jeśli zależy ci na mocy to np dell

siwy4don

#193 ·

Zależy Ci na bloku numerycznym? Jeśli nie to pewnie 13 cali będzie dobrym wyborem. Jakbyś napisała do czego chcesz go używać, to też będzie łatwiej coś dobrać.

Monia01

#194 ·

Nie, nie zależy mi na bloku numerycznym. :) W sumie to byłoby lepiej, gdyby go nie było. Chcę używać komputera na studia,do pisania, bo piszę dużo, do przeglądania internetu, czytania książek, takie raczej typowe czynności. Nie gram w gry, na super świetnej rozdzielczości też mi nie zależy.
🇺🇦 🇵🇱

pates

#195 ·

Może jakiś huawei albo asus?

DJGraco

#196 ·

Ja mam huaweia matebook d 14 i powiem, że faajne to to.

siwy4don

#197 ·

Znalazłem takie modele polecane w internecie, w tej cenie, którą podałaś. Dobrze też byłoby przejść się do sklepu i podotykać klawiatur, żeby sprawdzić sobie, czy Ci pasuję układ klawiszy, wielkość, waga i nie kupuj z pokrywą wykończoną na wysoki połysk, bo one strasznie się rysują. Możliwe, że jak powiesz, że chcesz małego laptopa z dobrą baterią do 3500zł to też doradzą Ci coś dobrego.
Lenovo Ideapad s340
HP Pavilion 13-an008002nw
Dell Inspiron 14 54
Asus Pro P54040

misiek

#198 ·

Zerknij na ofertę Asusa, lub Acera i Lenovo też weź pod uwaggę, chociaż tutejsi Eltenowicze narzekają, ja nie, po za tym że po pięciu latach uwalił mi się dysk, ale to był hdd. Żadnego Hp. U mnie walają się dwa popsute, a właściwie spalone mojego brata i do tego jakiś mały Samsung.

Monia01

#199 ·

Dziękuję Wam :)
🇺🇦 🇵🇱

longshoot

#200 ·

na studia jakiś chromebook 10 cali asusa np.
Poprzednia 10 / 26 Next