Do mojej listy dołączyły ostatnio World Of The Three Kingdoms: Chińska karcianka z elementami strategii oraz Urban Survival: chiński symulator życia w metropolii.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
O nie, nie będę mówił otym w co grałem, bo musiałbym poświęcić nato z pół godziny jak nie więcej. Ale ogólnie często ostatnio gramw crazy party albo w muda killera. Jak ktoś chce grać to na team talka i dkontaktować się
gra, w której wcielami się w lorda blake, który ma za zadanie uratować swoją żone z rąk króla. Czy coś takiego mniej więcej jak coś to link podaje, bo mam na stronie.
Ja grałam na androidzie, ale muszę spróboać na iphone, bo chyba android w tym przypadku był pomyłką. Zawsze się w jednym miejscu rozwalałam, bo nie nadążałam czegoś zrobić i obawiam się, żę to była wina mojego cudownego telefonu.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
hej, mam takie pytanie. czy grywacie lub grywaliście w jakieś managery piłkarskie typu hattrick lub rockingsoccer? znacie jakieś ciekawe tytuły? pozdrawiam
zgadzam się, a przy strażnikach to ja szedłem bardzo powoli aż nie przeszedłem.--Cytat (mojsior: najlepiej spisuje się to na pc, zdecydowanie lepiej się gra, tymbardziej że mogę grać na padzie.