W co grywacie, macie zamiar grywać, grywaliście?
Wróć do Gry audio (dyskusja ogólna)#41 lwica
dokłądnie wszyscy oraz mniej się starają robią byle by było i nieważne co byl co byle jak
#42 przemol
Ja z kolei bardzo często grywam w a blind legend na Ios. Gra jest naprawdę super zrobiona.
#43 nuno69
Do mojej listy dołączyły ostatnio
World Of The Three Kingdoms: Chińska karcianka z elementami strategii oraz Urban Survival: chiński symulator
życia w metropolii.
#44 djsenter
O nie, nie będę mówił otym w co grałem, bo musiałbym poświęcić nato z pół godziny jak nie więcej. Ale
ogólnie często ostatnio gramw crazy party albo w muda killera. Jak ktoś chce grać to na team talka i
dkontaktować się
#45 kacper10
co to ten a blind legend? słyszałem już kiedyś ten tytół, ale nie wiem o czym to.
#46 longshoot
gra, w której wcielami się w lorda blake, który ma za zadanie uratować swoją żone z rąk króla. Czy coś
takiego mniej więcej jak coś to link podaje, bo mam na stronie.
http://longshoot.nvps.pl/IGG-A.Blind.Legend.rar
#48 rylotek111
Na PC, macOS, iOS i zdaje się, że na androida też, aczkolwiek tego nie jestem pewien.
#49 mojsior
tak jest na androida również
#50 longshoot
zagrajcie panowie, bo warto
#51 jamajka
Ja grałam na androidzie, ale muszę spróboać na iphone, bo chyba android w tym przypadku był pomyłką.
Zawsze się w jednym miejscu rozwalałam, bo nie nadążałam czegoś zrobić i obawiam się, żę to była wina
mojego cudownego telefonu.
#52 balteam
no, ja nie mogłem przejść tego momentu gdzie przy strażnikach trzeba było po cichu iść, potem przez pomyłkę dałem new game więc odinstalowałem
#53 mojsior
najlepiej spisuje się to na pc, zdecydowanie lepiej się gra, tymbardziej że mogę grać na padzie.
#54 kacper10
hej, mam takie pytanie.
czy grywacie lub grywaliście w jakieś managery piłkarskie typu hattrick lub rockingsoccer?
znacie jakieś ciekawe tytuły?
pozdrawiam
#55 zywek
Grałem w Hattricka.
#56 misiek
Nuno69- czy to jest coś ala Simsy?
#57 rylotek111
Tak więc ja zatem zakupię sobie blind legendę na macOS i zobaczymy jak się będzie grało, skoro mówicie, że na PC fajnie działa. :)
#58 longshoot
zgadzam się, a przy strażnikach to ja szedłem bardzo powoli aż nie przeszedłem.--Cytat (mojsior:
najlepiej spisuje się to na pc, zdecydowanie lepiej się gra, tymbardziej że mogę grać na padzie.
-- Koniec Cytatu
#59 djsenter
W sumie gram też popmundo spanała gra w wielu językach w w której zakładasz swój własny zespół muzyczny.