Forum

W co grywacie, macie zamiar grywać, grywaliście?

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 2 / 15 Następna

daszekmdn

#21 ·

redspot haha
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

mojsior

#22 ·

uuu retspot jest bijatyką mam nadzieję dszku że to był tak żenujący żart prowadzącego.
Jeżeli chodzi o darmowe bijatyki, z trybem multiplayer to raczej jest ciężko, możesz wypróbować emulatorem
tekken 3 online, pamiętaj że jest to leciwa gra więc może nie diałać.

daszekmdn

#23 ·

to była ironia

mojsior

#24 ·

haha domyśliłem się.
Acha no i bym zapomniał jest przecież skullgirls bijatyka na steama dostępna w pełni.

iwkan

#25 ·

Witajcie. Szczerze, mało gram. Jakoś jestem do tyłu. Kiedyś grałam w :serce zimy", potem też top speed3,
ale obecnie lubię Eurofly. Ciekawa jestem czy ktoś w nią gra, bo eurofly stale jest ulepszane i jest
teraz wersja angielska i hiszpańska, o ile ktoś zna hiszpański. A ja jestem ciekawa jaka jest wasza opinia
na temat tej gry. Pozdrawiam.
Слава Україні! Sława Ukraini!

grzegorzm

#26 ·

jak by eurofly było ulepszane nie tylko języki, ale i jakieś nowe funkcje dodawane to by można było grać
a tak to po kilku misjach to już się nie chce bo się to nudne robi.

zywek

#27 ·

będzie ulepszone w nowszej wersji.
Będzie lądowanie na glebie awaryjne itp.

grzegorzm

#28 ·

o to fajnie się zapowiada, ale i tak nie wiem czy będę grał bo mi się przy formacie profil usunął i nie
wiem czy chcę od początku zaczynać.

iwkan

#29 ·

Ja sobie co jakiś czas kopiuję profil więc nawet jak się coś stanie to zawsze można go wrzucić ponownie
i potem kontynuować grę. A nie wiecie kiedy będzie ta druga wersja? bo sama jestem ciekawa
Слава Україні! Sława Ukraini!

grzegorzm

#30 ·

ktoś wie kiedy będzie nowa wersja eurofly?

zywek

#31 ·

nie wiadomo, ale ja ks ię dowiem to powiem, już mówiłęm.

grzegorzm

#32 ·

a kiedy była ostatnia aktualizacja bo ja przez jakiś czas nie miałem za instalownego eurofly i nie wiem
czy coś noweg osię pojawiało.

zywek

#33 ·

oj dawno.

daszekmdn

#34 ·

Witajcie!
Ja ostatnio zabrałem się za the return of the king, gra tródna i całkiem spoko, nie podobają mi się tylko
nie intuicyjne skróty i to, że nie ma np dźwięku drzwi tylko musisz ich szukać.

balteam

#35 ·

a ta gra jest po polsku czy tylko w obcych językach?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

balteam

#36 ·

no ale jest jakiś projekt tłumaczenia na inne języki, przynajmniej na audiogames jakiś wontek taki jest.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

daszekmdn

#37 ·

Jest po angielsku

mojsior

#38 ·

co ty gadasz, jest dźwięk drzwi, tak jak by ktoś otwierał i zamykał derzwi takie skrzypienie u mnie działa.
Tak gra jest tłumaczona na język angielski i wygląda na rozbudowane mmo rpg

lwica

#39 ·

ja grałam w wiele gier teraz już nie mam czasu szkoła muzyczna, i wiele innych zajęć grałąm w redspota,
topspeeta, desafiomortall, thekiller, cm, btb, serce zimy, i kilka innych gier

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

daszekmdn

#40 ·

Generalnie mogę powiedzieć tyle, że połowa tych nowych gier to kicz.
Poprzednia 2 / 15 Następna