redspot haha
uuu retspot jest bijatyką mam nadzieję dszku że to był tak żenujący żart prowadzącego.
Jeżeli chodzi o darmowe bijatyki, z trybem multiplayer to raczej jest ciężko, możesz wypróbować emulatorem
tekken 3 online, pamiętaj że jest to leciwa gra więc może nie diałać.
Jeżeli chodzi o darmowe bijatyki, z trybem multiplayer to raczej jest ciężko, możesz wypróbować emulatorem
tekken 3 online, pamiętaj że jest to leciwa gra więc może nie diałać.
haha domyśliłem się.
Acha no i bym zapomniał jest przecież skullgirls bijatyka na steama dostępna w pełni.
Acha no i bym zapomniał jest przecież skullgirls bijatyka na steama dostępna w pełni.
Witajcie. Szczerze, mało gram. Jakoś jestem do tyłu. Kiedyś grałam w :serce zimy", potem też top speed3,
ale obecnie lubię Eurofly. Ciekawa jestem czy ktoś w nią gra, bo eurofly stale jest ulepszane i jest
teraz wersja angielska i hiszpańska, o ile ktoś zna hiszpański. A ja jestem ciekawa jaka jest wasza opinia
na temat tej gry. Pozdrawiam.
ale obecnie lubię Eurofly. Ciekawa jestem czy ktoś w nią gra, bo eurofly stale jest ulepszane i jest
teraz wersja angielska i hiszpańska, o ile ktoś zna hiszpański. A ja jestem ciekawa jaka jest wasza opinia
na temat tej gry. Pozdrawiam.
jak by eurofly było ulepszane nie tylko języki, ale i jakieś nowe funkcje dodawane to by można było grać
a tak to po kilku misjach to już się nie chce bo się to nudne robi.
a tak to po kilku misjach to już się nie chce bo się to nudne robi.
o to fajnie się zapowiada, ale i tak nie wiem czy będę grał bo mi się przy formacie profil usunął i nie
wiem czy chcę od początku zaczynać.
wiem czy chcę od początku zaczynać.
Ja sobie co jakiś czas kopiuję profil więc nawet jak się coś stanie to zawsze można go wrzucić ponownie
i potem kontynuować grę. A nie wiecie kiedy będzie ta druga wersja? bo sama jestem ciekawa
i potem kontynuować grę. A nie wiecie kiedy będzie ta druga wersja? bo sama jestem ciekawa
a kiedy była ostatnia aktualizacja bo ja przez jakiś czas nie miałem za instalownego eurofly i nie wiem
czy coś noweg osię pojawiało.
czy coś noweg osię pojawiało.
Witajcie!
Ja ostatnio zabrałem się za the return of the king, gra tródna i całkiem spoko, nie podobają mi się tylko
nie intuicyjne skróty i to, że nie ma np dźwięku drzwi tylko musisz ich szukać.
Ja ostatnio zabrałem się za the return of the king, gra tródna i całkiem spoko, nie podobają mi się tylko
nie intuicyjne skróty i to, że nie ma np dźwięku drzwi tylko musisz ich szukać.
no ale jest jakiś projekt tłumaczenia na inne języki, przynajmniej na audiogames jakiś wontek taki jest.
co ty gadasz, jest dźwięk drzwi, tak jak by ktoś otwierał i zamykał derzwi takie skrzypienie u mnie działa.
Tak gra jest tłumaczona na język angielski i wygląda na rozbudowane mmo rpg
Tak gra jest tłumaczona na język angielski i wygląda na rozbudowane mmo rpg
ja grałam w wiele gier teraz już nie mam czasu szkoła muzyczna, i wiele innych zajęć grałąm w redspota,
topspeeta, desafiomortall, thekiller, cm, btb, serce zimy, i kilka innych gier
topspeeta, desafiomortall, thekiller, cm, btb, serce zimy, i kilka innych gier