Forum

scarled shells

Dema i nadchodzące projekty

general39

#21 ·

cośtam czytałem ale z angielskim jest umnie kruho z tym poziomem gdzie jest aa12 mam tylko 5 magazynków do uzi a ich jest poprostu zadurzo

general39

#22 ·

apodrugie ktoś wzioł sobie zasieng broni z ksienrzyca tak naprawde ar 15 maponad 300 metrów zasiengu anie marne 30 metrów i to sie terz tyczy innych broni

nuno69

#23 ·

@Generał, No ja nie wiem jakie zasięgi bronie mają na "ksienżycu", jednak w SS takie, a nie inne rozwiązanie dystansu spowodowane jest po prostu skalą mapy. Nie wiesz jak skalowana kest mapa czyli nie możesz precyzyjnie ocenić metrycznego zasięgu broni.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

general39

#24 ·

rozumiem ajak ich wybić bo doszedłem do poziomu gdzie jest aa12 do zdobycia nowa broń ma tylko 2 magazynki aih jest zadurzo

djsenter

#25 ·

uzywaj kopniakow gdzie sie da
Senter San

general39

#26 ·

urzywam gra naprawde mi sie podoba ale mają przewage ogniowom

papierek

#27 ·

3 likes
a ja myślałem, że ogniową
po co mi sygnatura?

general39

#28 ·

literówka i nieda sie ich zabardzo kopmniakami pokonać

djsenter

#29 ·

da sie, kwestia strategii
Senter San

general39

#30 ·

rozumiem próbóje cały czas ajak na poczondku gry dostać sie po pm 44? bo jest na pozycji 76 25 na poczondku rogrywki

daszekmdn

#31 ·

3 likes
A może miast ciągle pytać o to jak coś zrobić w każdej grze po prostu w nią pograj? Gra jest od tego by odkrywać, ćwiczyć, starać się a nie żeby zmęczeni jużtym użytkownicy prowadzili Cię za rękę, podawali wszystko na tacy.
Sorry panowie, może mnie admin opierniczy, ale długo czytałem jego posty i w końcu niewytrzymałem.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

general39

#32 ·

wiem jak sie po amunicje dostać anatamtom pozycje poprostu niema wejścia ale bende prubował

papierek

#33 ·

6 likes
Co to jest anatamtom? Nowy rodzaj broni w tej grze? Nie widziałem jeszcze takiego, muszę poszukać :)
po co mi sygnatura?

general39

#34 ·

nie hodzzi oto rze nie umiem sie dostać po pm 44

longshoot

#35 ·

jaki masz wogle atak i obrone? pod s sprawdź