cośtam czytałem ale z angielskim jest umnie kruho z tym poziomem gdzie jest aa12 mam tylko 5 magazynków do uzi a ich jest poprostu zadurzo
apodrugie ktoś wzioł sobie zasieng broni z ksienrzyca tak naprawde ar 15 maponad 300 metrów zasiengu anie marne 30 metrów i to sie terz tyczy innych broni
@Generał, No ja nie wiem jakie zasięgi bronie mają na "ksienżycu", jednak w SS takie, a nie inne rozwiązanie dystansu spowodowane jest po prostu skalą mapy. Nie wiesz jak skalowana kest mapa czyli nie możesz precyzyjnie ocenić metrycznego zasięgu broni.
rozumiem ajak ich wybić bo doszedłem do poziomu gdzie jest aa12 do zdobycia nowa broń ma tylko 2 magazynki aih jest zadurzo
rozumiem próbóje cały czas ajak na poczondku gry dostać sie po pm 44? bo jest na pozycji 76 25 na poczondku rogrywki
3 polubień
A może miast ciągle pytać o to jak coś zrobić w każdej grze po prostu w nią pograj? Gra jest od tego by odkrywać, ćwiczyć, starać się a nie żeby zmęczeni jużtym użytkownicy prowadzili Cię za rękę, podawali wszystko na tacy.
Sorry panowie, może mnie admin opierniczy, ale długo czytałem jego posty i w końcu niewytrzymałem.
Sorry panowie, może mnie admin opierniczy, ale długo czytałem jego posty i w końcu niewytrzymałem.
wiem jak sie po amunicje dostać anatamtom pozycje poprostu niema wejścia ale bende prubował
6 polubień
Co to jest anatamtom? Nowy rodzaj broni w tej grze? Nie widziałem jeszcze takiego, muszę poszukać :)