scarled shells
Wróć do Dema i nadchodzące projekty#21 general39
cośtam czytałem ale z angielskim jest umnie kruho z tym poziomem gdzie jest aa12 mam tylko 5 magazynków do uzi a ich jest poprostu zadurzo
#22 general39
apodrugie ktoś wzioł sobie zasieng broni z ksienrzyca tak naprawde ar 15 maponad 300 metrów zasiengu anie marne 30 metrów i to sie terz tyczy innych broni
#23 nuno69
@Generał, No ja nie wiem jakie zasięgi bronie mają na "ksienżycu", jednak w SS takie, a nie inne rozwiązanie dystansu spowodowane jest po prostu skalą mapy. Nie wiesz jak skalowana kest mapa czyli nie możesz precyzyjnie ocenić metrycznego zasięgu broni.
#24 general39
rozumiem ajak ich wybić bo doszedłem do poziomu gdzie jest aa12 do zdobycia nowa broń ma tylko 2 magazynki aih jest zadurzo
#25 djsenter
uzywaj kopniakow gdzie sie da
#26 general39
urzywam gra naprawde mi sie podoba ale mają przewage ogniowom
#27 papierek
a ja myślałem, że ogniową
#28 general39
literówka i nieda sie ich zabardzo kopmniakami pokonać
#29 djsenter
da sie, kwestia strategii
#30 general39
rozumiem próbóje cały czas ajak na poczondku gry dostać sie po pm 44? bo jest na pozycji 76 25 na poczondku rogrywki
#31 daszekmdn
A może miast ciągle pytać o to jak coś zrobić w każdej grze po prostu w nią pograj? Gra jest od tego by odkrywać, ćwiczyć, starać się a nie żeby zmęczeni jużtym użytkownicy prowadzili Cię za rękę, podawali wszystko na tacy.
Sorry panowie, może mnie admin opierniczy, ale długo czytałem jego posty i w końcu niewytrzymałem.
#32 general39
wiem jak sie po amunicje dostać anatamtom pozycje poprostu niema wejścia ale bende prubował
#33 papierek
Co to jest anatamtom? Nowy rodzaj broni w tej grze? Nie widziałem jeszcze takiego, muszę poszukać :)
#34 general39
nie hodzzi oto rze nie umiem sie dostać po pm 44
#35 longshoot
jaki masz wogle atak i obrone? pod s sprawdź