A tak na marginesie. Co się dzieje z tym dotwalkerem? Bo od jakiegoś czasu nie potrafi pokazać dostępnych punktów w pobliżu w oparciu o mapy google.
Może będzie Lazarillo. Umie to to wyznaczyć trasę pieszą via Google, nie wiem jak z samochodową, ale transportem publicznym trzeba się już do Map Google fatygować. W każdym razie jeszcze nie testowałem prowadzenia w tym czymś, ale jest szansa.
Niestety Via opta nav odpada. Nie wiem czemu to tak dziwnie działa. Pierwsze dwa, trzy razy program uruchamia się poprawnie a potem się zawiesza. Wyinstalowałem go, potem zainstalowałem i to samo.
Lazarillo jest darmowe.
--Cytat (nuno69):
No bo nie będzie umiał, ale w takim razie... jest coś tak dobrego na ANdroida?
--Koniec cytatu
Seing assistant move całkiem dobrze sobie radzi, ja np. wolałem używać i nadal używam jak potrzeba właśnie tego.
a ja dalej zwykłych map, wada tylko ich taka, że samemu nie można punktó na trasie sobie oznaczyć. a przecie Lazarillo i tak z map google korzysta, myślałem, że jak wyznaczam tam trasę to i tak na mapy przekierowuje.
Ja z map nie korzystam bo nie działają na zablokowanym ekranie i trzeba trzymać telefon w ręce, przy Seing można telefon schować do kieszeni.
Pod IIOSem seeing assistant, na andro nic fajnego nie znam. konfigurowania jest, ale działa. sentymentalnie zaś, i pod względem ilości oznajmianych technikaliów loa_aadstone na E52.
Przecież pod androida również jest Seing assistant i ma zakręt po zakręcie
Akurat z "zakręt po zakręcie" korzystałem nie pamiętam kiedy.
Tak, wiem, że jest, ale jak dobrze pamiętam te interfejsy z IOS nie są tożsame
Tak, wiem, że jest, ale jak dobrze pamiętam te interfejsy z IOS nie są tożsame
Lazarillo niestety nie posiada funkcji prowadzenia zakręt po zakręcie, Ale możnaby w tej sprawie napisać do autora aplikacji.
Wczoraj w programie coś mi się wywaliło, ale wieczorem się zaktualizował do nowej wersji i jest ok.