EltenLink

nawigacje na telefony

Wróć do inne

#61 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane

A tak na marginesie. Co się dzieje z tym dotwalkerem? Bo od jakiegoś czasu nie potrafi pokazać dostępnych punktów w pobliżu w oparciu o mapy google.

2019-06-03 18:18

#62 tomecki

Pan autor się obraził, że mu ludzie nie pobierają appki i przestał ją rozwijać.

2019-06-03 21:56

#63 zywek

U mnie to w ogóle jaja, bo sobie trasy nie umie wyznaczyć.

2019-06-04 14:29

#64 nuno69

No bo nie będzie umiał, ale w takim razie... jest coś tak dobrego na ANdroida?

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2019-06-06 10:05

#65 tomecki

Może będzie Lazarillo. Umie to to wyznaczyć trasę pieszą via Google, nie wiem jak z samochodową, ale transportem publicznym trzeba się już do Map Google fatygować. W każdym razie jeszcze nie testowałem prowadzenia w tym czymś, ale jest szansa.

2019-06-06 13:10

#66 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane

Niestety Via opta nav odpada. Nie wiem czemu to tak dziwnie działa. Pierwsze dwa, trzy razy program uruchamia się poprawnie a potem się zawiesza. Wyinstalowałem go, potem zainstalowałem i to samo.

2019-06-06 14:15

#67 zywek

To jst płatne?

2019-06-06 14:52

#68 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane

Lazarillo jest darmowe.

2019-06-06 14:54

#69 Lowca_Androidow

--Cytat (nuno69):
No bo nie będzie umiał, ale w takim razie... jest coś tak dobrego na ANdroida?

--Koniec cytatu

Seing assistant move całkiem dobrze sobie radzi, ja np. wolałem używać i nadal używam jak potrzeba właśnie tego.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-06-06 16:07

#70 balteam

a ja dalej zwykłych map, wada tylko ich taka, że samemu nie można punktó na trasie sobie oznaczyć. a przecie Lazarillo i tak z map google korzysta, myślałem, że jak wyznaczam tam trasę to i tak na mapy przekierowuje.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-06-06 20:03

#71 Lowca_Androidow

Ja z map nie korzystam bo nie działają na zablokowanym ekranie i trzeba trzymać telefon w ręce, przy Seing można telefon schować do kieszeni.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-06-06 20:23

#72 nuno69

Ale czy Lazarillo ma nawigację zakrent po zakręcie?

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2019-06-07 08:22

#73 EugeniuszPompiusz

Pod IIOSem seeing assistant, na andro nic fajnego nie znam. konfigurowania jest, ale działa. sentymentalnie zaś, i pod względem ilości oznajmianych technikaliów loa_aadstone na E52.

Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
2019-06-07 14:37

#74 Lowca_Androidow

Przecież pod androida również jest Seing assistant i ma zakręt po zakręcie

2019-06-07 14:40

#75 EugeniuszPompiusz

Akurat z "zakręt po zakręcie" korzystałem nie pamiętam kiedy.
Tak, wiem, że jest, ale jak dobrze pamiętam te interfejsy z IOS nie są tożsame

Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
2019-06-07 18:25

#76 zywek

Nie no na andro to często działa lepiej, nie żębym coś do jabcofonów miał.

2019-06-07 23:13

#77 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane

Lazarillo niestety nie posiada funkcji prowadzenia zakręt po zakręcie, Ale możnaby w tej sprawie napisać do autora aplikacji.

2019-06-08 11:07

#78 zywek

Jak nie? Przecież prowadzi z map google. Chya działąło ostatnio.

2019-06-08 11:28

#79 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane

Wczoraj w programie coś mi się wywaliło, ale wieczorem się zaktualizował do nowej wersji i jest ok.

2019-06-08 11:32

#80 nuno69

Nie wiem, ta funkcja nie działa ostatnio nigdzie, ani w Lazarillo, ani w Seing Assistant

2019-06-09 15:01