Tak dokładnie, nadajniki Radia Wielkopolska mówią same za siebie. Chyba tutaj na tym wątku podawałem, gdzie one mają być.
W związku z czym, jakby to powiedzieć, przypuszczam, że mieszkańcy Poznania obejdą się smakiem, ale może to i dobrze.
Dziękuję.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Znaczy się wiesz, Cinkciarz. Może i masz rację, ale z drugiej strony jak sama nazwa brzmi, to jest, czy to ma być Radio Wielkopolska. A więc moim zdaniem w Poznaniu też to powinno być.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Korzystając z faktu, że jestem przy głosie, chciałbym zaprosić wszystkich na grupę do uczestnictwa w grupie Whatsapp, która powstała wczoraj na fali tego tropo, które mieliśmy pięknego w nocy z piątku na sobotę.
Spodziewano się, że również w sobotę na niedzielę będzie powtórka, przynajmniej tylko polskie to tropo ta powtórka ominęła, ale pozostała po tym grupa Whatsapp, która całkiem jak na nową grupę prężnie działa.
Grupa jest poświęcona tematom radiowym, około radiowym.
Jeśli ktoś chciałby dołączyć do takiej grupy, to może kontaktować się ze mną lub też z Daszkiem na privie i proszę podać swój numer telefonu, wówczas taka osoba zostanie dodana.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
...
...
generalnie to zawsze jak ty
tam coś testujesz to mówisz
ciągle 8.8.1
na śląsku łapię maksa na 8.8.1
a tak apropos
czy ktoś z was ma przejście z rok
radia na radiu pogoda w bydgoszczy
we wrocławiu
w aglomeracji śląskiej
z góry pozdrawiam
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
W piątek 22 lutego w Ełku została ogłoszona nowa częstotliwość do rozdania 91.
Więc zobaczymy co będzie na te częstotliwości nadawane.
Że tak powiem program ma być uniwersalny z tematyką lokalną, więc to pewnie będzie albo Radio Wawa, albo Radio SK, albo Vox FM, albo RMF Max.
Oczywiście o tą częstotliwość mogą się też ubiegać nowi podmiot, nowy podmiot, znaczy nowi podmiocie, ale no zobaczymy.
Witam Was bardzo serdecznie. Ja tutaj do Was mam pytanie odnośnie Radia Złote Przeboje w Opolu.
Bo była taka sytuacja, że były dwie rozgłośnie w Opolu o tej samej nazwie.
I powiedzcie mi, czy one nadawały jednolity program, czy one się czymś różniły?
Bo czytają, że tam ponoć grały jednolity program, a gdzieś jeszcze, że się one różniły.
Czy ktoś na ten temat mógłby się wypowiedzieć?
Tokyo, you've got the rhythm in you
High and low, she's gonna do it to you
Calling Mr. Raider, calling Mr. Wrong
Calling Mr. Bane
Ja uwielbiam ją, ona tu jest
I tańczy dla mnie, bo
Radio Plus, zawsze w rytmie
I need a time of the time
Now that I'm sure you're mine
A tak poza tym, to dowiedziałem się, że
że Kylit uchyliła
koncesję na nadawanie Radio Fama w Opolu, czyli
wygląda na to, że raczej Radio Fama w Opolu nie zagra
jak na razie.
Nie, to nie jest wpadka Łukaszu, bo temat jest zacytułowany wszystko o radiu, a jak wszystko o radiu to niekoniecznie wpadki.
Chciałem to tylko pokazać jak kiedyś, chociaż no może to bardziej by do archiwów radiowych by pasowało, ale mimo wszystko jak kiedyś grało Radio Plus.
Ja bardzo lubiłem w tym okresie słuchać tego radia.
Dziękuję.
I to się okaże, gracjanie, ponieważ kiedy Radio GO po raz pierwszy składało wniosek o zmianę nazwy na Vox FM Gorzów, to początkowo Creed też cofnęła wniosek, ale jak widać jednak doszło do zmiany.
No, Paul Linux, musiałeś chyba przez dobre kilka lat nie włączać Radia Plus.
Radia Plus od 2013 roku nie nadaje w formacie dance.
Nie jest zawsze w rytmie.
Teraz linear brzmi przeboje z nodą nostalgii, nadaje oldies, czyli takie stare piosenki.
Czasem też są tu taneczne utwory, ale nie takie lat 90-tych przebrane, tane disco polo.