Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
U mnie też nie działa co nowego. Ciekawe, co to się z tym dzieje.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Jest jedna rzecz, gdy piszę wpis na blogu i jest on długi to coraz ciężej mi pisać, bo elten zwalnia z przechwytywaniem klawiatury, zamula się momentami i gubi litery.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Witajcie! Dzisiaj wyszła beta 49, a zaraz potem beta 50 z pewnymi poprawkami swoją drogą. Swoją drogą, Internet tu działa tak tragicznie, że wysyłał się ten update na serwer dobre 10 minut. W każdym razie, Elten dostał sporo poprawek. Najważniejsza obejmuje pola tekstowe. Teraz program nie powinien już się ani trochę wieszać przy pisaniu dłuższych tekstów. Przynajmniej w teorii. Przy okazji pojawiło się niemieckie tłumaczenie. Do tego drobne aktualizacje api i interfejsu. :) Z pozdrowieniami, DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Beta jest super. Ale mnie kiedy próbuję otworzyć coś na youtube to albo jest nie można otworzyć tego pliku albo nagle mówi: Naciśnij klawisz alt aby otworzyć menu. Pozdrawiam.