Witam. Pewnie nie jestem pierwszą osobą, która wysyła tę prośbę, na tomiast pomimo tego chciałbym zapytać, czy można byłoby ulepszyć pracę forum głosowego. Nie udało mi się póki co wysłać żadnego postu. Parę razy wyświetlił mi się już komunikat, że wpis został utworzony, ale w samym forum go nie było. Drugim wariantem było po prostu zamarznięte okno z informacją „Wysyłanie” i tyle. Dziękuję bardzo za naprawę problemów.
no mi sie nie wysyłają gada przetwarzanie itp a potem elten sie robi brak odpowiedzi poczym sie resetuje i wyrzuca do menu ale pomimo gadania wysłane wpis na forum sie nie pojawia
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Jak Wam się nie wysyłają, znaczy jest zamarznięte okno wysyłania, to wciśnijcie F9, potem dajcie Escape i pójdzie.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Witajcie! Kilka dni człowieka nie ma i, proszę, ile błędów zgłoszonych. Jakoś z 10 raportów plus sporo na forum. No cóż, dajcie mi dzień czy dwa na ogarnięcie wszystkiego, powrót do rytmu życia, ok? Po Bożym Ciele wrócę do myślenia o pisaniu nowej bety. :) Co ją zdążę wydać przed końcem roku szkolnego, gdyż po tym znowu na dwa tygodnie prawie wyjeżdżam. Dziękuję za cierpliwość i pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
This site uses cookies to enhance your experience.