Witajcie! Ta informacja dotyczy osób, które zarejestrowały się po premierze stabilki. Ludzie, którzy dołączyli w okresie beta, nie mają tego wpisane. PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Witajcie! Nadeszła beta 51. :) Prócz kilku poprawek, w tym jednej poważnej, dodałem ankiety. Znajdziecie je w menu społeczność. Przy okazji, utworzyłem ankietę dotyczącą betatestów Eltena 2.0. Prosiłbym o zagłosowanie w niej. Z góry dziękuję i pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Z wakacji wróciłem, należy więc do pracy się zabrać porządnie. :) Tak więc druga dzisiaj beta, 52. Prócz poprawek zgłoszonych błędów, dodałem opcję szukania na forum. W tej chwili obsługuje jedynie fora tekstowe. Znajdziecie ją na liście forów, na samym dole. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
W celu takim, że jak Dawid chce poznać, przykładowo on, opinie użytkowników na temat Eltena, to może. :) Poza tym w klango też były i fajnie to się sprawdzało. :) Jak będę miała jakiś pomysł, to sama sobie ankietkę stworzę.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Hahahaha,a ale tak, to zdanie, ma kilka znaczeń. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."