Ja tylko się zapytałem czy niema na stronce. O co chodzi? --Cytat (jamajka): Mi się z narzędzi aktualizuje do bety, tylko w co nowego nie ma. Łysy, jak ci nikt nie pomógł, nie znaczy, że jemu nie wolno poprosić, nie?
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ciekawe, bo mi normalnie pokazało w co nowego i się zaktualizowało.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Nie wiem gdzie to dać, ale najwyżej ktoś przeniesie. Zalogowałem się na konto Windowsa, nie używane z 3 lata gdzie zainstalowany w appdacie był Elten 1.38. Program się nie odpalił, ale uruchomiłem plik downloadelten.exe z tego samego folderu. Stała się rzecz, której się nie spodziewałem. Oto teraz piszę do Was z owego konta na PC z wersji Eltena 2.284. Pajperze, gratulacje, że mimo tylu lat stary downloader nadal potrafi pobrać najnowszą wersję, że jest dla niego wsparcie. Jeśli ktoś zawita tutaj ponownie po kilku latach, będzie mógł pobrać nową wersję starym downloaderem i nie będzie problemu. :) BTW, od ostatniego razu, gdy korzystałem z domyślnego tematu widzę, że niektóre dźwięki się zmieniły na spokojniejsze.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Jeszcze jedna rzecz mi się nasunęła. Jak robimy porządek w konwersacjach i kiedy usuniemy wszystkie wiadomości z całej konwersacji, powraca nam na tak zwany pulpit eltena, a moim zdaniem nie powinno tak być, bo usuwam na przykład jedną konwersację, a chciałabym przejrzeć następną konwersację, to powinno mnie przenosić do skrzynki z pozostałymi konwersacjami, a nie na pulpit i znowu trzeba wejść i pamiętać, przy której konwersacji jesteśmy. Przydałaby się też liczba konwersacji i wiadomości w konwersacjach. Nie wiem, czy mnie zrozumieliście.