Sprawdziłem czy działa czytanie do pliku i narazie nie. Wyskoczył błąd i muzyczka oczekiwania. Dałem restart, a muzyczka dalej gra. Dopiero jak dałem alt, aby meni otworzyć, muzyka ustała.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
cos jest nie halo, probuje zaktualizzowac do bety niby beta sie instaluje a po instalacji i tak uruchamia sie stara wersja a jak mu wymuszam aktualizacje to znowu krzyczy ze jest aktualizacja
Aktualizuje się wtedy, gdy masz już betę. Ze stabilki powiadomi cię, że jest aktualizacja gdy wejdziesz w narzędzia, coś nawet pobierze, jednak w efekcie będzie to ta sama stabilka. To trochę mylące i generalnie uważam, że w ustawieniach winno być jakieś pole wyboru w rodzaju "aktualizuj do wersji beta".
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.