Hej hej. Jest kłopot. Zasadniczo nie wiem dlaczego. Chciałam odpalić na Eltenie z youtube'a coś dłuższego, tak chyba myślę z godzinę to trwa. Czekałam aż się pojawią opcje, ale nic takiego się nie stało. Powiedziało mi Klawisz Alt otwiera menu, no to stwierdziłam, że zresetuję Eltena. Weszłam w wyjście, chciałam kliknąć na zamknij i o to, co mi się pojawiło: Permission denied - temp/ENYA___Hit_Collection_2017__Deep_Relaxing_Video_HD_11_Hits__MUSIC_LEGENDS.mp3_org.tmp.part Section054:61:in `delete'Section054:61Section054:60:in `each'Section054:60 Nie znam się, ale może uda Ci się to rozwiązać. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Dzięki za zgłoszenia, zerknę na to. :) Wybaczcie tą niestabilność youtube, ale, co podkreślam, to dopiero beta, nie sposób mi wszystki ebłędy znaleźć. Mam podejrzenie, co nie tak, jak potwierdzę lub znajdę właściwą przyczynę, poprawię. W sobotę wyjeżdżam na wymianę szkolną i przez cały tydzień od 4 do 11 marca nie będę dostępny, z góry przepraszam. Ale mam nadzieję, że do soboty wydam betę. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Witam, chciałem sobie odpalić audiobooka na youtube przez Eltena. Niestety, ale po informacji, że trfa łończenie z serwerem, po jakiejś minucie wychodzi mi z youtube, i jest w głuwnym oknie Eltena. wydaje mi się, że Elten ma kłopoty z odtważaniem plików bardzo długich, a takie bywają na youtube.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
A to ja mam problem. Jak się zamknie playlistę w Eltenie i się chce zamknąć Eltena, to on się nie zamyka, tylko się restartuje i tak jest za każdym razem, dopóki nie kilnę go w procesach. Ktoś też tak ma?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Witajcie! Z powodu problemów z laptopem, uszkodzonej jednej magistrali, nie jestem w stanie wydać obiecanej nowej bety pełnej poprawek. :( Dopiero co jedno w nim naprawiłem, inną magistralę, a druga strzeliła, takie cechy leciwego sprzętu. Piszę z innego stanowiska, ale tutaj nie mam kodu źródłowego tamtej bety. A, nie zrozumcie mnie źle, nie mam ochoty pisać tego samego od nowa, bo to kilka godzin pisaniny było. W związku z tym postaram się odzyskać go z dysku, zaraz idę do sklepu spytać, czy mają kieszenie na HDD. Jak nie mają, to będę w stanie wydać betę dopiero jak naprawię komputer, a więc jak przyjdą części zamienne, bo do tego akurat w domu nie posiadam. Czyli najprawdopodobniej jutro, a jak nie, to za tydzień dopiero, gdyż wyjeżdżam. Przepraszam za opóźnienia, DP
#StandWithUkraine
Przeprosiny przyjęte, kłopoty się zdarzają. :) Napraw laptopa, a będzie w porządku. :)
Witam. Właśnie dziś Elten się zeźlił na mnie. Nijak z poziomu aplikacji nie mogę się zalogować. Ciągle wyskakuje tylko błędny i tyle. Dzieję się tak na win 7 32bit. Oczywiście Elten najnowsza beta. Pozdrawiam.
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
Nie ma już błędu z tymi nazwami plików ale gdy chcę odtworzyć jakiś plik w tym przypadku "Zabijamy się dla cyfry.mp3" wyświetla unable find file zab1.mp3
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
I mamy nową betę, pierwszą od dawna, którą wydałem z innego stanowiska, nixli mój laptop. I przyznam wam, było z tym sporo zabawy. :) Po pierwsze, na komputerze, z którego piszę, nie było Rubiego, a wersja Ocry, której używałem, już nie jest wspierana. Tak więc, po długiej zabawie, mamy nową betę. Co w niej nowego prócz poprawek? Mała niespodzianka. :) Zajrzyjcie do ustawień interfejsu. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Witajcie! Mamy nową betę, 33. Zawarłem w niej możliwie jak najwięcej poprawek jako, że wyjeżdżam, teraz, zaraz, za kilka minut, na wymianę szkolną i nie wiem, wątpię, czy będę miał tam czas programować. Tak więc, obawiam się, że nowej bety można spodziewać się za tydzień z hakiem niestety, za co przepraszam. W każdym razie, beta 33 jest i dawajcie znac co i jak. W ramach możliwości i dostępu do internetu będę starał się tutaj zaglądać, a jak wystąpi coś na prawdę poważnego, postaram się to naprawić. Z pozdrowieniami, Dawid Pieper
#StandWithUkraine