Elten 2 - betatesty
Wróć do Archiwum Eltena#181 pajper
Dziękuję za zgłoszenie, zerknę na to. :)
Pozdrawiam,
DP
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#182 Celtic1002
Hej hej.
Jest kłopot. Zasadniczo nie wiem dlaczego. Chciałam odpalić na Eltenie z youtube'a coś dłuższego, tak
chyba myślę z godzinę to trwa. Czekałam aż się pojawią opcje, ale nic takiego się nie stało. Powiedziało
mi Klawisz Alt otwiera menu, no to stwierdziłam, że zresetuję Eltena. Weszłam w wyjście, chciałam kliknąć
na zamknij i o to, co mi się pojawiło:
Permission denied - temp/ENYA___Hit_Collection_2017__Deep_Relaxing_Video_HD_11_Hits__MUSIC_LEGENDS.mp3_org.tmp.part
Section054:61:in `delete'Section054:61Section054:60:in `each'Section054:60
Nie znam się, ale może uda Ci się to rozwiązać. :)
Anna Frankowska
#183 pajper
Dzięki za zgłoszenia, zerknę na to. :)
Wybaczcie tą niestabilność youtube, ale, co podkreślam, to dopiero beta, nie sposób mi wszystki ebłędy znaleźć.
Mam podejrzenie, co nie tak, jak potwierdzę lub znajdę właściwą przyczynę, poprawię.
W sobotę wyjeżdżam na wymianę szkolną i przez cały tydzień od 4 do 11 marca nie będę dostępny, z góry przepraszam. Ale mam nadzieję, że do soboty wydam betę.
Pozdrawiam,
DP
#184 gadzio
Witam! dzisiaj aktualizowałem Eltena do najnowszej bety i jest lepiej. Dużo Szybciej program działa w
ogóle super!!!
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
#185 lukasz1993258
Witam, chciałem sobie odpalić audiobooka na youtube przez Eltena.
Niestety, ale po informacji, że trfa łończenie z serwerem, po jakiejś minucie wychodzi mi z youtube,
i jest w głuwnym oknie Eltena.
wydaje mi się, że Elten ma kłopoty z odtważaniem plików bardzo długich, a takie bywają na youtube.
#186 daszekmdn
hahaaaahaa?
Co się stanęło?
Utworzyłem wątek i zgłosił mi go jako nowy, na liście był nowy i nazwa mojego wątku :D
#187 Celtic1002
A to ja mam problem. Jak się zamknie playlistę w Eltenie i się chce zamknąć Eltena, to on się nie zamyka,
tylko się restartuje i tak jest za każdym razem, dopóki nie kilnę go w procesach. Ktoś też tak ma?
Anna Frankowska
#188 lukasz1993258
ofszem, ja tak mam, właśnie to sprawdziłem.
#189 pajper
Witajcie!
Z powodu problemów z laptopem, uszkodzonej jednej magistrali, nie jestem w stanie wydać obiecanej nowej bety pełnej poprawek. :(
Dopiero co jedno w nim naprawiłem, inną magistralę, a druga strzeliła, takie cechy leciwego sprzętu.
Piszę z innego stanowiska, ale tutaj nie mam kodu źródłowego tamtej bety.
A, nie zrozumcie mnie źle, nie mam ochoty pisać tego samego od nowa, bo to kilka godzin pisaniny było.
W związku z tym postaram się odzyskać go z dysku, zaraz idę do sklepu spytać, czy mają kieszenie na HDD.
Jak nie mają, to będę w stanie wydać betę dopiero jak naprawię komputer, a więc jak przyjdą części zamienne,
bo do tego akurat w domu nie posiadam.
Czyli najprawdopodobniej jutro, a jak nie, to za tydzień dopiero, gdyż wyjeżdżam.
Przepraszam za opóźnienia,
DP
#190 Celtic1002
Przeprosiny przyjęte, kłopoty się zdarzają. :) Napraw laptopa, a będzie w porządku. :)
Anna Frankowska
#191 olastenka
Również przyjełam przeprosiny.
#192 gadzio
Witam. Właśnie dziś Elten się zeźlił na mnie. Nijak z poziomu aplikacji nie mogę się zalogować. Ciągle wyskakuje tylko błędny i tyle. Dzieję się tak na win 7 32bit. Oczywiście Elten najnowsza beta. Pozdrawiam.
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
#193 daszekmdn
Nie ma już błędu z tymi nazwami plików ale gdy chcę odtworzyć jakiś plik w tym przypadku "Zabijamy się
dla cyfry.mp3" wyświetla unable find file zab1.mp3
#194 daszekmdn
I jeszcze sugestja, dodaj możliwość tak jak jest w przypadku wpisów usówania kategorii delete
#195 pajper
I mamy nową betę, pierwszą od dawna, którą wydałem z innego stanowiska, nixli mój laptop.
I przyznam wam, było z tym sporo zabawy. :)
Po pierwsze, na komputerze, z którego piszę, nie było Rubiego, a wersja Ocry, której używałem, już nie jest wspierana.
Tak więc, po długiej zabawie, mamy nową betę.
Co w niej nowego prócz poprawek?
Mała niespodzianka. :)
Zajrzyjcie do ustawień interfejsu.
Pozdrawiam,
DP
#196 pajper
Witajcie!
Mamy nową betę, 33.
Zawarłem w niej możliwie jak najwięcej poprawek jako, że wyjeżdżam, teraz, zaraz, za kilka minut, na wymianę szkolną i nie wiem, wątpię, czy będę miał tam czas programować.
Tak więc, obawiam się, że nowej bety można spodziewać się za tydzień z hakiem niestety, za co przepraszam.
W każdym razie, beta 33 jest i dawajcie znac co i jak.
W ramach możliwości i dostępu do internetu będę starał się tutaj zaglądać, a jak wystąpi coś na prawdę poważnego, postaram się to naprawić.
Z pozdrowieniami,
Dawid Pieper
#197 lukasz1993258
Invalid argument - C:\Users\Toshiba\Moje dokumenty\
Section026:80:in `open'Section026:80:in `entries'Section026:80:in `files'Section026:204:in `update'Section026:134:in `files'Section026:129:in `loop'Section026:155:in `files'Section026:204:in `update'Section026:134:in `files'Section026:129:in `loop'Section026:155:in `files'Section026:204:in `update'Section026:134:in `files'Section026:129:in `loop'Section026:155:in `files'Section026:53:in `st_update'Section026:40:in `main'Section026:37:in `loop'Section026:44:in `main'Section054:25Section054:23:in `loop'Section054:29
#198 lukasz1993258
Permission denied - temp/Smieszne_Rozmowy_Telefoniczne___Nitro_vs_Polskie_Pizzerie.mp3
Section054:61:in `delete'Section054:61Section054:60:in `each'Section054:60
#199 daszekmdn
#200 daszekmdn
A właśnie, przypadkowo dałem dodaj wpis bo chciałem dać powrót i dodał się pusty, to też bug jest