są takie filmy, które nawet niedziałają na zwykłej stronie przez przeglądarke, właśnie to sprawdziłem, i to wcale niemusi to być wina Eltena. jednak gdyby poprostu mók jakiś komunikat wyskoczyć, że ten film video jest niedostępny, czy coś, to en się restartóje. ale ogólnie, to youtube bardzo dobrze działa.było by fajnie, bo niemusiałbym na nowo wpisywać frazy potym, jak Elt
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Właśnie testowałem yutube. Odsłuchałem 5 odcinek ucha prezesa. Nie było żadnych problemów. Dawidzie, czy przy zapisywaniu filmu trzeba ręcznie wpisać ścieżkę , czy jest dostępna opcja przeglądaj?
Gdy chciałem wyłończyć Eltena, wuwczaz wyskoczył mi błąd, chodziło o 1 utfór, który zresztą działał, więc niewiem, co spowodowało, że wyskoczył, po nirzej wklejam treść błędu: Permission denied - temp/Slon___Swieta_Instrumental_cz.2.mp3 Section054:61:in `delete'Section054:61Section054:60:in `each'Section054:60
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
niewiem co mnie tkneło, ale po otrzymaniu wiadomości że w śledzonym wądku jest wpis, wszedłem na ten wątek, i nietraktowało go jak by był nowy, a właśnie tu pojawił się nowy wpis
Potwierdzam problem, coś się z tym wątkiem chyba sypie, napisz ktoś coś tutaj, cokolwiek, co potwierdzę, bo teraz już wyrzuciłem go ze stanu nowego dla mnie. :) PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.