Integracja Eltenowiczów

ulubione jedzenie

Started by balteam 340 posts last post 5 years ago Page 2 of 17

Oprucz tego lubie chałwe, cukierki czekoladowe i inne słodycze z zup to najbardziej rosół i flaki. Ciasta byleby z kremem, z dań głównych to frytki i kiełbase na gorąco. generalnieb lubie dużo rzeczy.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Acha i jeszcze lubie np kaszanke
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Nom kaszana dobraa

#24 1 like

ja kaszanki nie lubie ale taki boczek czy karkuwka z grila zawsze spoko

#25 1 like

Chałwę też lubię, ale nie zadużo bo jest zbyt słotka. Flaki- w życiu i nigdy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

chałwa też spoko flaki rosuł pomidorowa

#27 3 likes

Flaki nie, owoce morza nie! ciasta z kremem tak, mc donald's kfc czy kebab, od czasu do czasu, z kuchni polskiej najbardziej gołąbki!
Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.

#28 2 likes

Ja to:

Pomidorówka, rosołek, pierś z kurczaka panierowana, pieczona jak kto woli, Panierowane udko z kurczaka! Pyycha.

A z tych niemięsnych żeczy to:
ryż, kasza,

Z deserów to ja lubię jabłecznik, jabłecznik i jeszcze raz Jabłecznik!

A co najczęściej jecie?

ja to kasz ani ryżu nigdy w życiu tylko i wyłącznie ziemniaki

A ja ostatnio właśnie odwrotnie. Dj graco- nie wiem czy się zrozumieliśmy, ale to w końcu panierowana czy pieczona? Bo dla mnie panierowana to smarzona.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

nie no panierowana to smażona dokładnie tak

#33 1 like

Ja bardzo lubię niestety niezbyt zdrowe jedzonka, takie jak frytki, zapiekanki, tosty, lubię smażyć, ale nie stronię też od owoców i warzyw. lubię płatki z mlekiem, jogurciki, serki homogenizowane.

Za zapiekankami akurat nie przepadam.

A za mną ostatnio jakoś tak sushi chodzi.

Niee- tylko nie to.

Też tak dość długo myślałem, ale zainteresowanie tematem mojego brata przekonało mnie ostatecznie - próbował robić sam. Niby ryba w takiej formie, że śliskie w środku i to chyba sprawiało u mnie największe opory, ale połączenie tej właśnie ryby, ryżu i wasabi jest fantastyczne.

ja nie jestem za suszi jakoś nie mogę sięprzekonać

Ja tam zależy, jeżeli chodzi o sushi to ja ani przepadam, ani nie przepadam zjem bez przeszkód, nie lubię tylko sushi z surowym łososiem. A lubicie tatara?

Ja raz próbowałem sushi i więcej tego nie zrobię. Djgraco- od bidy zjem, ale żebym jakoś szczegulnie za tym przepadał to nie.