Oprucz tego lubie chałwe, cukierki czekoladowe i inne słodycze z zup to najbardziej rosół i flaki. Ciasta byleby z kremem, z dań głównych to frytki i kiełbase na gorąco. generalnieb lubie dużo rzeczy.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
A ja ostatnio właśnie odwrotnie. Dj graco- nie wiem czy się zrozumieliśmy, ale to w końcu panierowana czy pieczona? Bo dla mnie panierowana to smarzona.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ja bardzo lubię niestety niezbyt zdrowe jedzonka, takie jak frytki, zapiekanki, tosty, lubię smażyć, ale nie stronię też od owoców i warzyw. lubię płatki z mlekiem, jogurciki, serki homogenizowane.
Też tak dość długo myślałem, ale zainteresowanie tematem mojego brata przekonało mnie ostatecznie - próbował robić sam. Niby ryba w takiej formie, że śliskie w środku i to chyba sprawiało u mnie największe opory, ale połączenie tej właśnie ryby, ryżu i wasabi jest fantastyczne.
Ja tam zależy, jeżeli chodzi o sushi to ja ani przepadam, ani nie przepadam zjem bez przeszkód, nie lubię tylko sushi z surowym łososiem. A lubicie tatara?