Poznani Eltenowicze - kim dla was są?
Wróć do Integracja Eltenowiczów#41 pates
Ja z eltenem jestem od początku i co prawda były upadki, ale też i wzloty i z pewnością sam elten jest dla mnie w pewien sposób ważny.
#42 djsenter
Tak jak ze wszystkim innym.
Ja np narzekam na żywot, ale sobie istnieję.
#43 Zuzler
Cóż, ja też jestem tutaj, odkąd założyłam konto, a to już 4 lata będą. I chwalę sobie ten pobyt, również z przyczyn, że tak powiem towarzyskich.
#44 lalar123
Ja poznałem kilkó eltenowiczów którzy otworzyli mi umysł na pewne inne sprawy. Nie wiem czy powinienem wymieniać z nicków, ale bardzo im dziękuję. Serdecznie dziękuję!
#45 Zuzler
Aa, nie dokończyłam, więc zrobię to teraz.
Czy poznałabym bez Eltena osobiście Sentera? ALbo Lwicę? Nie, a szkoda by to była w obu wypadkach. Czy Senter kiedykolwiek by do mnie przyjechał? Czy poznałabym smak ećmika, gdyby nie osobisty kontakt z Lwicą? MOże to drugie w końcu tak, ale jednak być demoralizowaną przez kogoś młodszego od siebie to w sumie i straszno, i śmieszno. :)
Ogólnie najbardziej płodny pod względem wartościowych nowych albo pogłębianych znajomości okazał się zeszły rok, szczególnie jego druga połowa. :)
#46 pates
No ja mogę to samo napisać np o @DJGraco, raczej byśmy się nie poznali, gdyby nie elten, a dzieki temu już u siebie kilka razy byliśmy.
#47 djkrissu
Myślę, że nic nowego to do mojego życia nie wniosło
-
Fiorda! це двомовний польсько-український проект. Fiorda, це "музика для кожного в будь-який час ночі та дня". Запрошую ознайомитися з цим проектом, а можливо, знайдете щось для себе? http://dmsrv.pl:7181/fiorda Наразі пілот, незабаром прямі ефіри. Сторінка проекту: http://fiorda.dmsrv.pl
---
#48 Zuzler
Wniosło, Krzysztofie, przynajmniej pod tym względem, że paru osób wcześniej nie znałeś, a i gdzie indziej byś nie miał ich gdzie poznać.
#49 Monia01
O patrzcie, że ja się tu nie wypowiedziałam! :O Nigdy nie myślałam, dołączając, że ten portal stanie się dla mnie tak ważny i że umożliwi mi nabranie tylu nowych doświadczeń. :) No i że będę się mogła bezkarnie adorować wzajemnie :P
🇺🇦 🇵🇱
#50 Zuzler
Och, nie tak znowu bezkarnie, Moniko. :P ALe na pewno w ciekawym i miłym gronie.
#51 Tygrysica
To prawda, zgadzam się z Monią. Wchodząc tu po raz pierwszy ani nie myślałam, że zostanę tu tak długo, ani że tylu rzeczy się nauczę, ani że aż tylu fajnych ludzi poznam.
#52 Zuzler
No, jak o tym nieludzkim, że tak powiem, wymiarze mówimy, to i ja się tutaj sporo nauczyłam. Trochę lepiej już wiem, jak zarządzać ludzkimi masami np.
#53 Monte
Poznałam tu kilka naprawdę ciekawych osób, a myślę, że w realu trudno by było nam się spotkać, bo mieszkamy w różnych częściach Polski i świata.
#54 Zuzler
A jak to się ma do informacji sprzed pół godziny, że to znajomi?
#55 Tygrysica
Moim największym odkryciem jest kolega, o którym w tamtym roku napisałam, że jest najmniej przeze mnie lubianym użytkownikiem eltena, a dziś jesteśmy przyjaciółmi. Takie cuda tu się dzieją. :D
#56 Zuzler
Między innymi takie, koleżanko. Zdarza się też, jak wypadku Sentera, że człowiek, z którym niby to nie miało się pojęcia o czym by tu gadać, okazywał się przy osobistym poznaniu naprawdę godzien poznania. I Krakowa. I paru innych miast.
#57 djsenter
Nawzajem Zuziu :)
Co by niemówić, kwestia towarzyska to naprawdę mocny argument pro Eltenowski :D
#58 Julitka
No, przede wszystkim gdyby nie Elten, to nie byłoby Fundacji Prowadnica i "Ścieżki Do Betlejem".
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#59 Monte
A tak droga Zuzler, że z osobami z Eltena i nietylko z Eltena, które mieszkają daleko mam dobry kontakt, a z osobami, które powiny yć bliskie już nie.
#60 Zuzler
Ej, na tej zasadzie, to ja już powinnam z Cinkciarzem albo Majkmikiem spotykać się co chwila, a tymczasem żadnego z nich świadomie na oczy nie widziałam.