revenge of the undead - strzelanka multiplayer podobna do swampa
Wróć do Gry audio (dyskusja ogólna)#61 titomaton
to może być problem bgt. Zwłaszcza że host jest daleko od polski, co prawda stw nie ma aż takich lagów, no ale musieliby troszku więcej zapłacić za serwer. Ale bgt też ma jakiśtam wpływ na to
Ps. To jest tylko moja hipoteza
#62 general39
jedna zmiana mi sie nie podoba w tej nowej wersji bo zamiast magazynków zapasowych to som naboje
#63 djsenter
że what? Co to znaczy naboje? Przecież tak to powinno wyglądać
#64 general39
hodzi oto rze wcześniej były magazynki w zapasie a teraz są naboje wczoraj miałem w zapasie 1250 magazynków do rifle a po aktualizacji miałem 1250 naboi przy ogniu ciongłłym morzna to wystrzelić w minute oto hodzi
#65 general39
mam pytanie jak zabić tego smoka? znam pozycje gdzie on jest aniemoge w niego trafić
#66 balteam
Trafias pewnie, inni ludzie też, na końcu jak padnie powinieneś być wymieniony. Jak zobaczysz jego wspułrzędne to idź i jak słyszysz to strzelaj i tyle.
#67 general39
no właśnie hodzi oto rze ras jestem uwzglendniony araz nie
#68 balteam
dzisiaj różne nagrody i wydarzenia w grze, za 10 minut wyścigi samochodowe.
#69 general39
mam dziwne wrarzenie rzze została obnirzona czenstotliwość ataków zombi czy mi sie tak tylko wydaje?
#70 balteam
Tak, bo lagi były, a teraz jest nudne wydarzenie, jak się ono skończy,to wróci wszystko do normy. Kończy się jutro chyba, nie pamiętam, jest tam napisane pod f2 raczej, albo nachacie spytaj.
#71 general39
ok dzienkóje za info
#72 denis333
Ja chyba jednak wezmę się za tą grę. Nie wygląda to ani na klona, ani też na grę, w której bym odrazu mógł zginąć. Może nawet powrzucam jakieś letsplaye na bloga, jak już się naumiem. ;)
#73 general39
gra jest fajna
#74 strowbery
zgadzam się z poprzednikiem gra jest zaaajebiaaaaszcza!
#75 general39
jedyne doczego morzna sie przyczepić to fajnie by było by broń maszynowa strzelała pełnym ogniem cionglym anie 3 strzałowymi seriami
#76 daszekmdn
Problem lagów wynika ze złej obtymalizacji kodu i samego przestarzałego BGT.
#77 general39
mam problem niemoge sie zalogowaćgada konercting to
#78 general39
mam mały problem jest aktualizacja gry tylko coś niehce mi jej pobierać
#79 general39
mam pytanie pobralem gre musiajłem urohomić to jako administrator co zrobić by moje konto działało bo gada error i jak właściwie to odpalić?
#80 djsenter
no jak nie napiszesz jaki error, to wiesz