EltenLink

#101 MarOlk

Słynni "Piraci" z prowadzącym Rafałem Rykowskim. Nawet kiedyś osobny wątek stworzyłem.

2022-08-28 02:19

#102 bratczyk96

Dobry wieczór! TVN tej wiosny zaczęło emitować nowy teleturniej pt. "Kto to wie" W studiu są cztery gracze i swoje odpowiedzi muszą zapisywać na karteczkach. Prowadząca teleturniej najpierw czyta odpowiedzi na zadawane następnie pytanie, a zawodnicy muszą trafić w tą odpowiedź, którą wybrało większość przepytywanych ludzi zwanymi annkietowanymi jak w familiadzie. Różnica polega na tym, iż za trafienię w najbardziej popularną odpowiedź czyli jak myślało najwięcej przepytywanych polaków to zarabiało się pieniądze. Jeśli się wybrało odpowiedź inną to zostawało się bez pieniędzy. Po każdej rundzie odpadała jedna osoba tracąc przy tym wszystkie zgromadzone do tej pory pieniądze. Finalista musiał odpowiedzieć poprawnie na jedno pytanie. Jeśli dobrze odpowiedział to podwajał swoją kwotę. W przeciwnym razie tracilł wszystkie swoje pieniądze. Program ten jest emitowany od poniedziałku do piątku o 16:20 na tvn, a prowadzącą tego teleturnieju jest pani Dorota Welman.

Pozdrawiam
2023-03-02 22:24

#103 misiek

Fajnie, no to zostaję przy 1 z 10, przynajmniej to wiedza użyteczna.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2023-03-03 01:57

#104 bratczyk96

Właśnie się dowiedziałem, iż na antene polsatu jrszcze w tym roku wraca teleturniej awantura o kasę. Prawdopodobnie ma go poprowadzić ponownie Krzysztof Ibisz. Jestem ciekaw jak to będzie wyglądać po latach i czy w dzisiejszych czasach odniesie on taki sukces jak przed 20 latami.
Poniżej wklejam link do artykułu:
https://www.wirtualnemedia.pl/artyk
ul/awantura-o-kase-wraca-do-polsatu-poprowadzi-go-krzysztof-ibis

Pozdrawiam
2024-06-21 16:19