wccyśnij alt y powinno się pojawić okno wyboru sapi nie wiem czy on domyślnie nie inicjuje sapi 4 w razie czego zainstaluj jakiś syntalk albo chiński softcat tts
coś hyba źle robie bo tłumaczy mi zawartość showka ale mi nie czyta a clip reader muwi mi tak
clipreader.exe dialog Error: 0x800401F3 - Nieprawidłowy ciąg klasy.
Line#
---> 002: tts := ComObjCreate("Say.Tools")
Continue running the script?
Time to exterminate.
Oj, djziwne., A zainstalowałeś Say Tools?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
No takie coś do Clipreadera/. Musisz to mieć.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
moisior na podcascie o tym nie muwił
Time to exterminate.
ooo matko bossska działa dzięki nuno no to teraz bioe się za robienie kąta
Time to exterminate.
przepraszam, że o tym nie wspomniałem, wiem, że podcast nie był najlepszy, z racji, że sporo rzeczy się nauczyłem, podcast zostanie prze mnie nagrany na nowo.
nie niee podcast był ok to już nie problem tylko twożenie kąta.
czy mógłbyś ztworzyć suplement jak się to robi?
bo na podcascie muwiłeś że tak.
Time to exterminate.
Nie wiem czy jest sens bo od najnowszej aktualizacji konto można tworzyć z poziomu gry
coś mi to nie wychodzi 1 wpisuję imail 2 biorę kod
3 wpisuje hasło i kod 4 cyfrowy
5 daję zarejestruj i nic
nie wiem co robie źle.
Time to exterminate.
może źle wklejasz czasem się jakaś spacja da albo może hasło też mu się nie podoba, powinno ci pójśc upewnij się że wklejasz cały kod, a hasło ma litery i cyfry, u mnie poszło bez problemu
Ja i tak nie wiem co jest nie tak nigdy nie miałem takich problemów z zakładaniem kąt zawsze coś się mu nie podoba .
Time to exterminate.
mam dość!
poddaję się nieeee
Time to exterminate.
no dobra ale co mu się nie podoba