witajcie nie zrobił tego nuno czyli nie nagrał poradnika jak kto zwał tak to zwał lecz zrobiłem to ja. Mam nadzieję, że omówiłem sporo dość klarownie było to nagrywane na spontanie bez żadnego przygotowania więc gdyby czegoś brakowało to pisać. Niestety nie pokazałem w jaki sposób założyć konto u nich na serwerze ponieważ po kliknięciu w register accound pojawia się dziwny error na stronie co pewno usłyszycie na nagraniu. aMam wrażenie że w miarę dobrze opisałem jak walczyć choć trudno coś szybko opisać kiedy na turę mamy jakieś 30 sec. Wyjaśniłem także jak sobie ustawić skrut w qtranslate żeby tłumaczenie działało. Linki do rzeczonych narzędzi takich jak clipreader czy saytools macie w tym wątku. A tu macie link do podcasta. Jeżeli dowiem się co z tą rejestracją się dzieje to nagram suplement https://www.dropbox.com/s/17qzyn4cz4tkull/linxyu podcast for elten.mp3?dl=0
Podcasty na dropboxie? Niezbyt to dobre. Jeśli dużo ludzi kliknie w link zablokują Ci możliwość udostępniania linkami. Lepiej to wrzucać na jakis typowy hosting albo Youtube. PS: Hosting mogę załatwić.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Witam. Wiem, że to nie na ten wontek ale z chińską grą sanguo mam ten sam problem z rejestracją. An explanation error cośtam code. tak samo jak z linxiu
hmm bo trzeba wejść przez ich stronę poprostu wejdźcie w opcję home page czy jakosś tak, powinna się otworzyć strona deweweloperów. Drugi link od góry to rejestracja. Gra z jakiegoś powodu nie lubi maili od polskich dostawców typu interia.pl nie wiem jak jest z o2.pl ale z interią i wp nie przeszło, więc radzę to zrobić na jakimś gmailu icloudzie czy inym zagranicznym. U mnie z gmailem problemów z otrzymaniem kodu weryfikacyjnego nie było to samo z icloudem.