po testach stwierdzam że logowanie z poziomu gry jakoś nie bardzo chce z nami współpracować tak więc musimy jak dawniej logować się przez stronę nie będę nagrywał jak to zrobić jeno opiszę po krutce.
Wchodzimy w ten link
http://www.py198.com/Passport/RegisterJeżeli korzystacie z chrome i jesteście zalogowani do konta google powinno pojawić się pytanie czy chcecie przetłumaczyć stronę, oraz usłyszycie skrut jaki trzeba wcisnąć żeby podświetlić powiadomienie.
Kiedy to zrobicie to wybieracie tłumacz, a jeśli chcecie inny język tłumaczenia to klikacie w przycisk opcje i wybieracie np angielski.
Jeżeli nie macie chrome to pozostaje wam tłumaczenie tej strony ręcznie.
Kiedy już jesteście na stronie przechodzicie do góry strony i naciskacie raz E, żeby dojść do pola edycji.
Wciskacie enter na pierwszym polu i wpisujecie maila, następnie tabujecie do kolejnego i wpisujecie hasło musi mieć przynajmniej 6 znaków w następnym polu powtarzacie.
Później macie checkboxa który będzie zaznaczony a jeśli nie będzie to go zaznaczacie, to jest akceptacja postanowień licencyjnych, potem tabem przechodzicie to przycisku lub możecie klawiszem escape wyjść z trybu formularza i nacisnąć B, to jest pierwszy przycisk. Klikamy w niego aby przejść dalej.
Teraz naciskamy e żeby dojść do pierwszego pola edycji na kod weryfikacyjny, ale nie wchodzimy w niego tylko schodzimy strzałką niżej gdzie natrafimy na link, to jest get feryfication code.
Klikamy w niego i czekamy jakieś 30 sekund na maila.
Treść maila jest po chińsku więc polecam skopiowanie jej i przetłumaczenie.
Powinniście w treści maila zobaczyć cztero cyfrowy kod.
Należy go przepisać w to pole nad linkiem albo przekleić. Przy przeklejaniu pamiętajcie, żeby nie było żadnego przecinka na końcu, ani żadnej spacji, najlepiej zprawdzić początek i koniec tego co wkleiliśmy.
Należy to wpisać od razu bo kod wygasa po 5 minutach.
Po wpisaniu klucza klikamy w przycisk zaraz pod polem formularza register, i od tej pory konto jest aktywne.
Jak już kiedyś pisałem z niektórymi dostawcami mailowymi jest problem bo mail z kluczem lubi nie przyjść.
Na pewno to działa na gmailu, oraz na witrynie mail.com.
Na stronie mail.com można w łatwy sposób stworzyć sobie maila, dochodzi tam aktywacja na pewno.
Mam nadzieję, że jakoś to wyjaśniłem i teraz będzie wam łatwiej