Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by denis333 1204 posts last post 5 years ago Closed Page 57 of 61

Nie ma pieniędzy na lepszego trenera :D
Senter San

Nie ma pieniędzy bo wciąż komuś przeszkadza kiedy trener zaczyna coś konkretnego robić z reprezentacją, to jest mamona i wszyscy się tam pchają, a ten to przechodzi wszelkie wyobrażenia, takiej kaszany to już dawno nie graliśmy i nie mówię tylko o dzisiejszym meczu.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

kurła kiedyś to było 2016
Senter San

Nie chodzi o pieniądze, widziałem, że Nawałka zarabiał naj mniej z tych selekcjonerów.

Powinni w naszympięknym kraju zabronić pod groźbą surowej kary uprawiania futbolu zawodowego, jedynie liga amatorska. Skończyłyby się problemy, Polacy, nic się nie stało, wszelkie dyskusje, frstracje, niespełnione nadzieje. Lewemu odebrać obywatelstwo, ogłposić wrogiem ludu. Stadiony przerobić na amfiteatry.

#1126 3 likes

akurat lewy gra dobrze, tylko co z tego, jak jeden zawodnik nie wygra ci meczu.
po co mi sygnatura?

Starał się jak umiał najlepiej. Gdyby nie on, to nawed by tych dwóch bramek nie było.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Inna sprawa, że jeden z sędziów wyraźnie faworyzował Szwedów w tym meczu.

Poważnie... Jest tk radośnie ciepło, że aż się człowiekowi biegać chce, a szczególnie mi.

1126 inaczej, niech se kopiom, ale niech docenią tych, którzy naprawdę zasłużyli się dla Polski. Nasi siatkarze są dwukrotnymi mistrzami świata i coooooo?
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

I jajco, droga Magmar. :)

U nas właśnie przechodzi popieprzona burza. Strasznie grzmi.

a u mnie nie ma prądu

A w Warszawie burza była, ale nie taka straszna.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#1136 4 likes

Kierowcy Ubera jeśli nie znają polskiego powinni moim zdaniem chociaż angielski znać w takim stopniu, żeby dało się z nimi dogadać. A nie, przyjedzie sobie jakiś typek z ukrainy i w innym języku ani be ani me.

Dobrze jeszcze, jak z Ukrainy. A jak przyjdzie jakiś Rumun czy Gruzin? :D

Nie ma to znaczenia, bo ani po rumuńsku, ani po gruzińsku, ani po ukraińsku nie mówię.

Jestem za. Do póki nie nauczą się grać zakaz jakichkolwiek turniejów czy mistrzostw. I koniec z finansowaniem tego kabaretu. Lewandowski spokojnie może grać w Niemieckiej reprezentacji, tam przynajmniej będą inni, którzy też umieją grać. Inna sprawa, że na następnym euro już go nie będzie, wówczas nawet jednej bramki nie zdobędą.

-- (MarOlk):
Powinni w naszympięknym kraju zabronić pod groźbą surowej kary uprawiania futbolu zawodowego, jedynie liga amatorska. Skończyłyby się problemy, Polacy, nic się nie stało, wszelkie dyskusje, frstracje, niespełnione nadzieje. Lewemu odebrać obywatelstwo, ogłposić wrogiem ludu. Stadiony przerobić na amfiteatry.

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Jak se sami zasponsorujom czemu nie.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"