Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez denis333 1204 wpisy ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 56 z 61

#1101 Edytowano

Tak mnie spaliło słońce że ja pier... Ratunku...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

no nieee, co oni z tym "Stuleciem Winnych" zrobili! Tak wielkie zmienianie tego, co było w książce to już przesada. Po co ten Paweł ta przyjechał w ostatnim odcinku 3 sezonu! Po cholerę zabili Benka! Noja ich zaraz sama zamorduję!

No rzeczywiście sporo pozmieniali. śmierć Benka była niepotrzebna, ale taka była koncepcja scenarzysty.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Jasna dupa, Pawła tez musieli przedwcześnie umrzeć? I jeszcze tak łzawo... Nie no, denerwuje mnie pomału ten serial.

znowu mi się ucho babrze i zatyka...

Współczuję panie, współczuję.
Ile to ja przepraw z uchem miałem?
A właściwie z jednym i drógim.
Senter San

A daj panie spokój, szkoda strzępić ryja. Dzisiaj jeszcze bardziej zatkane jak wczoraj. I to akurat na wyjazd. A już było dobrze

Hoooho. No chłop chłopunie powie, że tulem i wogle, ale tego. No trzym się, czy coś :). Jak to zwykły wosk to najlepiej pod kątem prostym do kranu i ciepłą wodą. Może doktory docenty nie polecają, ale u mnie tam działa. Dobrze też sobie pokombinować ze szczykawą.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Niestety. Już nawet dziada Dicortinefem nie kropię, bo mi się sklei na amen. Założyłem aparaty i jakoś słyszę, więc może przejdzie. Jak coś to pewnie znowu antybiotyk pójdzie w ruch. A laryngolog taką mamy, że jakby mnie dopuścili do niej na długość ręki to bym zaje... sam wiesz co...

No i co? Od teraz do 20 miały być burze. :(

U nas burz nie ma. Pogrzmiało, postraszyło, zachmurzyło, duszno jest, ale ani jednej kropli deszczu... Zresztą burze nie takie dobre co powolny, regularny deszczyk przez całą noc.

#1112 Edytowano

U nas natomiast tak lało, że podobno zalało. :) A pod oknami jakby nasilił mi się ruch karetkowy. A może raczej strażowy, bo straż pożarna mamy po tamtej stronie, z której one jadą.

#1113 Edytowano

Jestem zmęczony.
Fizycznie i psychicznie, nie chcę mi się z ludźmi rozmawiać, robić nic dobrego chyba, że mnie wyciągną.
Ale podświadomie robię wszystko, żeby się tak nie stało.
I tworzy się takie kółeczko przegrywu i spierdolenia.
Coś jak incel, ale zamiast problemów ze znalezieniem partnera, mimo wolny introwertyzm i brak chęci do zrobienia czegoś ze sobą.
Senter San

#1114 1 polubienie

Same here.
ENFP

Tak, w pewnym momencie nie mieli kogo wysyłać do zdarzeń.
-- (Zuzler):
U nas natomiast tak lało, że podobno zalało. :) A pod oknami jakby nasilił mi się ruch karetkowy. A może raczej strażowy, bo straż pożarna mamy po tamtej stronie, z której one jadą.

--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#1116 1 polubienie

Znam. Cyklicznie to przerabiam praktycznie połowę życia
-- (camila):
Same here.

--

#1117 1 polubienie

Wczoraj nie był dobry dzień na podróżowanie.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Trzeci mecz przegrywamy. Ech, Polacy. Weźcie się bardziej za grę.

Taaa, prędzej mi kaktus na głowie wyrośnie, niż oni siię ogarną.

#1120 Edytowano

No i żegnamy się z Euro. To Paulo Souza powinien się pożegnać z reprezentacją Polski. Jak on ich trenuje!