Montujesz cos 15 minut za frajer, i abnormal program termination na końcu. Zawsze w tedy, gdy zapiszę do mp3 miast do Wav i dopiero konwersja, przy konwersji nic się nie wysypie!
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Szlak mnie trafi na allegrowych sprzedających którzy nie piszą najważniejszych rzeczy o kartach dźwiękowych. Gdzie jest info czy karta ma wejście liniowe? Czy nikogo to nie obchodzi i nikomu to na serio nie potrzebne?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Może trafiłeś na takiego, który nie do końca wie z czym ma do czynienia? Tak, zdarzają się tacy. -- (daszekmdn): Szlak mnie trafi na allegrowych sprzedających którzy nie piszą najważniejszych rzeczy o kartach dźwiękowych. Gdzie jest info czy karta ma wejście liniowe? Czy nikogo to nie obchodzi i nikomu to na serio nie potrzebne?
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
@daszekmdm ogólnie te wszystkie korporozwiązania niby działają, niby taaaaaki super standard, a jednak istnieją programy, które mimo braku rozpowszechnienia w korporacjach/szkołach radzą sobie znacznie lepiej. Przykłady można mnożyć: Outlook vs thunderbird, zoom, messenger i whatsapp vs używany w korpo niczym kodeina przez karyny ms teams. Reaper vs protools... I to tylko kilka przykładów, gdzie pierwsze wygrywa z drugim.
Zdalna nauka jest poje... Nie mogłem się dzisiaj zalogować na maila na o2, gdzie mieliśmy mieć materiały ze studium z bhp. Cały czas napier... komunikat, że mail lub hasło są nieprawidłowe, a były dobrze wprowadzone. Poje... o2!
@mucha. Zgadza się, ale błagam. Zacznij w końcu używać jakichś znaków przestankowych bo to jest dramat. Wiadomo, nikt z nas nie jest doskonaly, ale przynajmniej spróbuj. Bo ciężko się czyta powyższe.
Nie mogę zmienić tej poczty, bo to mail, który podała nam pani z sekretariatu szkoły, a najgorsze to to, że w sobotę próbowaliśmy tam dzwonić, i zgłaszała się poczta głosowa. Ale czego można się spodziewać po takich ludziach jak nasi rządzący, przecież im o to tylko chodzi, żeby zburzyć gospodarkę, zamiast ją odradzać po lockdownie wiosennym.