Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez denis333 1204 wpisy ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 5 z 61

Acha, rozumiem.

Ostatnio straciłem motywację do odchudzania się i znowu jem więcej. :(

#83 1 polubienie Edytowano

A ja straciłem wenę na pisanie i to chyba definitywnie.
Oj, chyba na prawdę robię się stary.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#84 1 polubienie Edytowano

Montujesz cos 15 minut za frajer, i abnormal program termination na końcu. Zawsze w tedy, gdy zapiszę do mp3 miast do Wav i dopiero konwersja, przy konwersji nic się nie wysypie!

#85 1 polubienie

Szlak mnie trafi na allegrowych sprzedających którzy nie piszą najważniejszych rzeczy o kartach dźwiękowych. Gdzie jest info czy karta ma wejście liniowe? Czy nikogo to nie obchodzi i nikomu to na serio nie potrzebne?

Może trafiłeś na takiego, który nie do końca wie z czym ma do czynienia? Tak, zdarzają się tacy.
-- (daszekmdn):
Szlak mnie trafi na allegrowych sprzedających którzy nie piszą najważniejszych rzeczy o kartach dźwiękowych. Gdzie jest info czy karta ma wejście liniowe? Czy nikogo to nie obchodzi i nikomu to na serio nie potrzebne?

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#87 1 polubienie Edytowano

Microsoft teams to jest jakieś nieporozumienie.
Nic dziwnego bo to w końcu Microsoft.

#88 1 polubienie

@Daszek W pełni się zgadzam, chociaż da się to opanować.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#89 1 polubienie Edytowano

Ja, gdzie kiedyś umiałem zrobić bardzo wiele, tak tutaj poległem. Jakieś głupie interface webowe.

@daszekmdm ogólnie te wszystkie korporozwiązania niby działają, niby taaaaaki super standard, a jednak istnieją programy, które mimo braku rozpowszechnienia w korporacjach/szkołach radzą sobie znacznie lepiej. Przykłady można mnożyć: Outlook vs thunderbird, zoom, messenger i whatsapp vs używany w korpo niczym kodeina przez karyny ms teams. Reaper vs protools... I to tylko kilka przykładów, gdzie pierwsze wygrywa z drugim.

Zdalna nauka jest poje... Nie mogłem się dzisiaj zalogować na maila na o2, gdzie mieliśmy mieć materiały ze studium z bhp. Cały czas napier... komunikat, że mail lub hasło są nieprawidłowe, a były dobrze wprowadzone. Poje... o2!

#92 3 polubienia

Halo! Policja! Proszę przyjechać na Eltena!

@denis333. Ty tak na serio z tą policją?

#94 2 polubienia

Tiaak, pierwszego ciebie zawiną.
-- (markus1234):
@denis333. Ty tak na serio z tą policją?

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

boże ja nie wytrzymam @markus proszę odinstaluj tą aplikację albo chociaż nie zaglądaj na fora bo to co ty piszesz to jest dramat

@mucha. Zgadza się, ale błagam. Zacznij w końcu używać jakichś znaków przestankowych bo to jest dramat.
Wiadomo, nikt z nas nie jest doskonaly, ale przynajmniej spróbuj. Bo ciężko się czyta powyższe.

A co ja akiego zrobiłem? Nikogo nie obraziłem, ani nic. Po prostu się pożaliłem na naukę zdalną.

Po czytaj swoje wpisy., to po gadamy. Odbiegasz od tematów wątku, żaląc się nie tylko w tym wątkuu na, coś co nie ma związku z powyższym tematem.

#99 1 polubienie

Zmień se poczte i problem rozwiązany.

Nie mogę zmienić tej poczty, bo to mail, który podała nam pani z sekretariatu szkoły, a najgorsze to to, że w sobotę próbowaliśmy tam dzwonić, i zgłaszała się poczta głosowa.
Ale czego można się spodziewać po takich ludziach jak nasi rządzący, przecież im o to tylko chodzi, żeby zburzyć gospodarkę, zamiast ją odradzać po lockdownie wiosennym.