W aucie jeden głośnik basu ni ma. Mam nadzieję, że jeszcze ktoś się za to zabierze i przełoży z poprzednika. Mała bzdura, ale troszku martwi, ale i tak w 100 procętach jestem zadowolony z pomocy sąsiada, który wziął tylko 600 za robociznę.
czy ludzie tego nie widzą? Drugi raz nastąpiła poważna awaria w oczyszczalni ścieków Czajka w Warszawie. Litry ścieków spływają do wisły co sekundę. Prezydent stolicy ostatnio umył ręce od tematu, a jeden z członków KO brutalnie zaatakował posła, który chciał przyjść na konferencję Rafała Trzaskowskiego i skontrolować temat. Mimo braku współpracy na remont oczyszczalni z Państwowych pieniędzy poszło 40 milionów. A byćmoże drugiej awarii można było uniknąć?
Ale robociznę czego? -- (johnson): W aucie jeden głośnik basu ni ma. Mam nadzieję, że jeszcze ktoś się za to zabierze i przełoży z poprzednika. Mała bzdura, ale troszku martwi, ale i tak w 100 procętach jestem zadowolony z pomocy sąsiada, który wziął tylko 600 za robociznę.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Bo to szczajka, a nie Czajka. Widzisz, wszyscy tylko najmądrzejsi na Facebooku i w tv, a jak przychodzi co do czego to kulą ogon pod siebie i ich niema. Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje. -- (dariusz.1991): K...a, czy ludzie tego nie widzą? Drugi raz nastąpiła poważna awaria w oczyszczalni ścieków Czajka w Warszawie. Litry ścieków spływają do wisły co sekundę. Prezydent stolicy ostatnio umył ręce od tematu, a jeden z członków KO brutalnie zaatakował posła, który chciał przyjść na konferencję Rafała Trzaskowskiego i skontrolować temat. Mimo braku współpracy na remont oczyszczalni z Państwowych pieniędzy poszło 40 milionów. A byćmoże drugiej awarii można było uniknąć?
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
A z tymi oczyszczalniami to coś na rzeczy ogólnie jest. W Wielkopolsce też od jakiegoś miesiąca co chwilę gdzieś musi się coś sypać, bo to po prostu czuć.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Win10 jest problematyczny pod każdym względem. Zacznijmy od wszechobecnych wstążek, których nie znoszę, Nawet nie ma w nim zwykłego dźwięku zamykania windowsa, a w poczcie dla systemu trudno archiwizować wiadomości. Ten system to jeden wielki problem. Pozdrawiam wyszczerzona na nowoczesną technologię Gburia-Furia
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Jest takie małe coś do wywalania wstążek. Ribbon Disabler to się chyba nazywa. Co prawda trzeba to prawie za każdą aktualizacją na nowo robić, no, ale jest.
To ja się pożalę na jedną rzecz. Dzisiaj od 9 jest u nas konserwacja nadajników radiowo-telewizyjnych. Wszystkie radia z Ryk, czyli rmf fm, radio zet, jedynka, polskie radio lublin, polskie radio dwójka nie odbierają, jest szum. A, i nie ma jeszcze telewizji naziemnej, jest brak sygnału. To ja się pytam, Po co i komu jest to potrzebne?
@Markus: Komu jest potrzebna konserwacja? No rusz głową :P. Sorry, ale nie mogę powstrzymać wybuchu śmiechu. Polecam w internecie sprawdzić znaczenie tego słowa.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Po ch... te pier... funkcje premium w eltenie? Nie mam konta w banku, ani karty kredytowej, więc sobie nie wykupię. A elten miał być przecież darmowy, a teraz ograniczenia się zachciało wprowadzać.
@Markus1234 Wprowadzenie funkcji premium nie oznacza, że Elten przestaje być darmowy. Z podstawowej funkcjonalności możesz nadal korzystać bezpłatnie. BTW Konto w banku zawsze warto sobie założyć - w obecnych czasach jest to dość łatwe, tanie i przydatne.