W szkołach mamy w tym łazić. Nie wyobrażam sobie tego jakoś. Prawo jest z dykty. Politycy nie muszą, bo ponad prawem są. W szkołach czy restauracjach trzeba, ale nikogo to nie chroni, bo przecież jak przyniosą jedzenie to trzeba i tak zdjąć bo się nie da :P więc jak się ma ktoś zarazić, to i tak sie zarazi. Popierdolone prawo Polskie będące tylko na papierze. A prawo nie zwalnia z tego nawet ludzi z problemami z oddychaniem, więc niech ich szlak trafi jasny.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Wystarczy, że masz katar i co wtedy? Ah no tak, dzisiaj Pani Doktor mi powiedziała, że z katarem to się w domu siedzi. Jaka szkoda, że jej nie znałem za czasów szkolnych, idąc tokiem jej rozumowania to powinna mi wystawić zwolnienie jednego roku tak na trzy miechy co najmniej. Człowieczeństwo umiera. Nawet lekarz traktuje cię jak rzecz do naprawy, którą byle naprawić i oddać klientowi. -- (daszekmdn): W szkołach mamy w tym łazić. Nie wyobrażam sobie tego jakoś. Prawo jest z dykty. Politycy nie muszą, bo ponad prawem są. W szkołach czy restauracjach trzeba, ale nikogo to nie chroni, bo przecież jak przyniosą jedzenie to trzeba i tak zdjąć bo się nie da :P więc jak się ma ktoś zarazić, to i tak sie zarazi. Popierdolone prawo Polskie będące tylko na papierze. A prawo nie zwalnia z tego nawet ludzi z problemami z oddychaniem, więc niech ich szlak trafi jasny.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Macha i przyłbica to: kasa, kasa i jeszcze raz kasa! Nie kupiłeś, zachorowałeś, umarłeś? Źle zrobiłeś, bo państwu nie dałeś zarobić! Masz problem z oddychaniem? Mamy to w dupie! Udusisz się, czy nie, masz to guwno nosić!
Na szczęście wizyty u lekarza pókico mam za sobą, jednak spodziewałem się, że lekarz i tym bardziej profesor będzie miał w sobie więcej empatji. To już więcej jej ma sprzedawca, czy barman. Ehh, gdzie zmierza ten świat. -- (johnson): Macha i przyłbica to: kasa, kasa i jeszcze raz kasa! Nie kupiłeś, zachorowałeś, umarłeś? Źle zrobiłeś, bo państwu nie dałeś zarobić! Masz problem z oddychaniem? Mamy to w dupie! Udusisz się, czy nie, masz to guwno nosić!
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Za tydzień znowu do internatu i wracamy do normalności czyli szkoła, ale najgorsze jest w tym, że nie wiem jak przez tego wirusa to będzie funkcjonować
Już ci mega współczuję. Nie daj się tym słóżbistom i rób swoje bez względu na wszystko. Łączę się w bólu. -- (DJGraco): Za tydzień znowu do internatu i wracamy do normalności czyli szkoła, ale najgorsze jest w tym, że nie wiem jak przez tego wirusa to będzie funkcjonować
--
OO, to ja bym musiała całe życie w domu siedzieć, bo mam alergiczny od zawsze, i cały czas. WIęc, jakby teraz też mogą się do mnie ludzie przeczepić, a ja nic nie mogę zrobić. I ogólnie mogłabym być zwolniona z noszenia maseczki przez alergię, krzywą przegrode, itd, ale nie mam w tym momencie jak i z kim pójść do lekarza, więc będę musiała się męczyć... (łysy): Wystarczy, że masz katar i co wtedy? Ah no tak, dzisiaj Pani Doktor mi powiedziała, że z katarem to się w domu siedzi. Jaka szkoda, że jej nie znałem za czasów szkolnych, idąc tokiem jej rozumowania to powinna mi wystawić zwolnienie jednego roku tak na trzy miechy co najmniej. Człowieczeństwo umiera. Nawet lekarz traktuje cię jak rzecz do naprawy, którą byle naprawić i oddać klientowi. -- (daszekmdn): W szkołach mamy w tym łazić. Nie wyobrażam sobie tego jakoś. Prawo jest z dykty. Politycy nie muszą, bo ponad prawem są. W szkołach czy restauracjach trzeba, ale nikogo to nie chroni, bo przecież jak przyniosą jedzenie to trzeba i tak zdjąć bo się nie da :P więc jak się ma ktoś zarazić, to i tak sie zarazi. Popierdolone prawo Polskie będące tylko na papierze. A prawo nie zwalnia z tego nawet ludzi z problemami z oddychaniem, więc niech ich szlak trafi jasny.
--
--Koniec cytatu
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Z tego co wiem zostało to wzniesione, więc już byś nie mogła. Podziękujmy sobie sami, sami wybraliśmy taki rząd jaki wybraliśmy. -- (lwica): OO, to ja bym musiała całe życie w domu siedzieć, bo mam alergiczny od zawsze, i cały czas. WIęc, jakby teraz też mogą się do mnie ludzie przeczepić, a ja nic nie mogę zrobić. I ogólnie mogłabym być zwolniona z noszenia maseczki przez alergię, krzywą przegrode, itd, ale nie mam w tym momencie jak i z kim pójść do lekarza, więc będę musiała się męczyć... (łysy): Wystarczy, że masz katar i co wtedy? Ah no tak, dzisiaj Pani Doktor mi powiedziała, że z katarem to się w domu siedzi. Jaka szkoda, że jej nie znałem za czasów szkolnych, idąc tokiem jej rozumowania to powinna mi wystawić zwolnienie jednego roku tak na trzy miechy co najmniej. Człowieczeństwo umiera. Nawet lekarz traktuje cię jak rzecz do naprawy, którą byle naprawić i oddać klientowi. -- (daszekmdn): W szkołach mamy w tym łazić. Nie wyobrażam sobie tego jakoś. Prawo jest z dykty. Politycy nie muszą, bo ponad prawem są. W szkołach czy restauracjach trzeba, ale nikogo to nie chroni, bo przecież jak przyniosą jedzenie to trzeba i tak zdjąć bo się nie da :P więc jak się ma ktoś zarazić, to i tak sie zarazi. Popierdolone prawo Polskie będące tylko na papierze. A prawo nie zwalnia z tego nawet ludzi z problemami z oddychaniem, więc niech ich szlak trafi jasny.
--
--Koniec cytatu
--
To akurat taki błachy problem, ale nie mogę pobrać tracka z pewnej strony ciągle 502 bad gateway i strona źle chodzi i już tak z pół dnia. Sprubuję jutro może naprawią bląd. A najgorsze jest to, że na żadnej innej stronie nie ma tego tracka do pobrania, bo gdyby było to bym sobie odpuścił. Edit, a teraz strona się w ogóle nie ładuje jest wieczne wczytywanie.
Czego bym nie zrobił to śpię w dzień. Zasnąłem o 22, wstałem o 2; Zasnąłem o 8, obudziłem się o 10, poczym zasnąłem do 14 chociaż spać mi się nie chciało. Noż kurrr...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P