Dzisiaj mieliśmy odwiedziny kumpla i bardzo fajnie było. <3
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
-- (denis333): @pajper no i co z tego, jak są limity. Niestety nie ma już mobilnego internetu bez limitu danych. :(
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Ciepły dzień, zdobycie 9 butelek na soki, które mam zamiar produkować, uzupełnienie karty postaci do RPG, które coraz bardziej mnie pociąga, przynajmniej w teorii i w ogóle... jakoś tak po prostu radośnie było wczoraj. Taką sobotę, to ja rozumiem!
Dzisiaj najprawdopodobniej idziemy na grilla do znajomego. <3
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
A u mnie w sobotę super ślubik, naprawdę cudowny, potem spotkanie z dziadkami, wieczorna randka, a w niedzielę oprócz okropnie pracowitego dnia fantastyczny wieczór z dobrym RPG - było tak aktorsko, klimatycznie, mmmmm!