Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez misiek 1209 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 57 z 61

@pajper no i co z tego, jak są limity. Niestety nie ma już mobilnego internetu bez limitu danych. :(

#1122 3 polubienia

Dzisiaj mieliśmy odwiedziny kumpla i bardzo fajnie było. <3
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#1123 1 polubienie

W plusie jest podobno 1tb więc całkiem sporo

-- (denis333):
@pajper no i co z tego, jak są limity. Niestety nie ma już mobilnego internetu bez limitu danych. :(

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

No to prawda. jest. Chociaż to jeszcze zależy czy w ELTe, czy w 5 G.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#1125 3 polubienia

Porządny filet z mintaja, sporo słońca, gril i pare drinów u sąsiadów. Taką sobotę to ja rozumiem.

#1126 3 polubienia Edytowano

Ciepły dzień, zdobycie 9 butelek na soki, które mam zamiar produkować, uzupełnienie karty postaci do RPG, które coraz bardziej mnie pociąga, przynajmniej w teorii i w ogóle... jakoś tak po prostu radośnie było wczoraj. Taką sobotę, to ja rozumiem!

#1127 1 polubienie

Wczoraj była całkiem fajna audycja w radiu i ostatnio ciepło jest w tej Brytfannie. :)

#1128 1 polubienie

No w Brytfannie jest zwykle ciepło, w końcu w piekarniku zimno być nie może. :-D
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#1129 1 polubienie

:D :D :D, kurde żeby faktycznie zawsze tak ciepło jak w piekarniku było to bym się w sumie nie obraził. :D

No chyba jednak tak, bo tam temperatura jednak dość wysoka może być, 180 st. na przykład.

A kiedyś był?
-- (denis333):

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1132 1 polubienie

Mimo-wszystko świetny weekend.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1133 3 polubienia

Super spacerdzisiaj miałem, od dawna chciałem po spacerować nad wisłą.

Dzisiaj najprawdopodobniej idziemy na grilla do znajomego. <3
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#1135 1 polubienie Edytowano

Jutro jadę zdobyć kolejne buteleczki i pewną książkę, z której mam święty zamiar zrobić użytek. <3

#1136 2 polubienia

Aktualizacja systemu windows 10 na komputerze stacjonarnym z wersji 1803 do 21H1 zakończona sukcesem!

#1137 2 polubienia

A u mnie w sobotę super ślubik, naprawdę cudowny, potem spotkanie z dziadkami, wieczorna randka, a w niedzielę oprócz okropnie pracowitego dnia fantastyczny wieczór z dobrym RPG - było tak aktorsko, klimatycznie, mmmmm!

#1138 5 polubień

Ostatnio mam jakiś fajny czas. Same fajne wyjazdy mi się szykują. No i poznawanie nowych osób.

#1139 2 polubienia Zarchiwizowany

Kolejnych pięć okrągłych tysiaczków wpadło w kasynie. Na czysto oczywiście. Da się grać mądrze. Trzeba tylko wiedzieć, kiedy odejść od stołu.

#1140 1 polubienie Zarchiwizowany

Dobiłem do siedmiu :)