Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 56 of 61

#1101 5 likes

Dzisiaj grill, poraz trzeci w tym roku, pogoda wspaniała, a poza tym, bardzo ważna dla mnie data. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#1102 2 likes

A może pójdziemy z Gosią szukać jakichś lodów na miście? W końcu mamy wolne, jest cieplutko i słoneczniutko, więc czemu by nie zaświętować w taki sposób? :)

Ale wieta, że żeby poprawnie wchłaniać witaminę D trzeba być w pełnym słońcu od 11 do 14 i raczej bez ubrań? ;)
ENFP

#1104 5 likes

Czuję się dobrze.
Proste stwierdzenie, a tyle w nim ulgi...
Senter San

#1105 2 likes

Ma utrzymać się przez cały weekend Agatko. Udanego weekendu dla wszystkich.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1106 5 likes

Siema! A ja się lepiej poczułem, więcej konkretów porobiłem, fajny trening miałem, zjadłem pyszną pizzę i wieńczę dzień swoistym driniasem.

Domyślam się, że to skrót myślowy, ale podobno wystarczy 15 - 20 minut między 11 a 14.

-- (camila):
Ale wieta, że żeby poprawnie wchłaniać witaminę D trzeba być w pełnym słońcu od 11 do 14 i raczej bez ubrań? ;)

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

No bez ubrań byłem. ;)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Tak, to był jak najbardziej skrót myślowy ;)
ENFP

#1110 5 likes

A jak fajnie nad Morzem było! Oj mówię Wam! Już poza całym sajgonem misowym, łażenie po plaży kilometrami, opalanie się na wbijającym się w d pniaku, picie piwa z rodzicami nad samym brzegiem i cały czas ten fantastyczny szum i wiatr od morza! Tak pięknie!

#1111 3 likes

Ale obudzić się we własnym łóżeczku z perspektywą na szybkie miłe spotkanie kogoś ważnego też niezłe;)

#1112 4 likes

Mówią, że potrzebne nam 5G, a tu... Musiałem przynieść Internet na bezludzie, dość niedaleko Gdyni, ale operator tu okablowania nie ma żadny, a wycena przyłączenia... Spora.
Plan alternatywny: dobry, naprawdę dobry modem LTE-A, spore anteny 30DBi ustawione na dachu i lecimy...
I tym sposobem osiągnięta naprawdę przyzwoita prędkość 134mbit/s pobieranie, 42Mbit/s wysyłanie. :)
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#1113 3 likes

Śliczna pogoda dziś. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#1114 3 likes

Ojj, śliczna. A ja dostałam pudełko koraliczków, koralików i koraliszcz zmieszanych. Ojj, będzie się działo...

#1115 3 likes

A u mnie "nadejszła wiekopomna chwiła" - temperatura wzrosła do takiej, która zwykła panować o tej porze w tym regionie (choć w domu tego tak nie czuć). :D

Czyli do ilu?

#1117 4 likes

Byłam dzisiaj z Siostrą na mieście, i chociaż nie miałam dobrego dnia, jestem w jakimś stopniu zadowolona. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#1118 2 likes

W cieniu 30 stopni. :D Aktualnie ok. 25. ;)
-- (Zuzler):
Czyli do ilu?

--

Oj, a było wyjść z domu.

U mnie w domu w końcu jest odpowiednio ciepło.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.