Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 58 of 61

Hah, przynajmniej ty masz szczęście.
Zastanawiam się, czy by paru stów na Portugalię nie postawić, oni przynajmniej by mnie napewno nie zawiedli.
Senter San

#1142 6 likes Edited

Co tam? Eh powiem. Złożyłam na polonistykę i kulturoznawstwo, zapisałam się na listę oczekujących na kurs korekty tekstu. YAY...
ENFP

Już, tak szybko ożna składać? :O

No pewnie. :D
ENFP

#1145 1 like

Oki jestem po spotkaniu. Wszystko poszło super, teraz organizacja tego wszystkiego.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#1146 4 likes

Upały. <3

#1147 3 likes

Grałem mecz w kosza ze znajomkami.
Nie powiem, żebym jakoś dobrze grał bo nie mam żadnego doświadczenia, ale i tak był fan, naprawdę się uśmiałem.
Senter San

#1148 2 likes

Spadaj. :D
-- (Zuzler):
Upały. <3

--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#1149 5 likes

Sam się zbadaj. :P A upały trwaają... <3 <3 <3 Do 31 stopni ma być wg Iphona.

#1150 8 likes

Upały to moim zdaniem jedyna paskudna rzecz z dnia wczorajszego, który będąc moim urodzinowym okazał się, owszem, wykańczającym, ale jakim wspaniałym! Z moimi ludźmi, wśród życzeń, pyszności, genialnie trafionych prezentów! Mmmmm, tyle osób pamiętało! I jak fajnie, że Elten przypomina ;) Jeszcze nie poodpisywałam, bo rzeczywistość się upomina o mnie brutalnie - porządki poimprezowe w pojedynkę, auuuuuu! No ale jestem Wam bardzo, przebardzo wdzięczna i światu w ogóle, że mnie tak kołysze radośnie ;)

#1151 2 likes

Nie musiałam pisać poprawy, bo dostałam 4 minus, a myślałam, że ten sprawdzian zawaliłam, bo pomyliło mi się, że jeden temat był na poprzednim sprawdzianie, a był na tym i akurat większość pytań była z tego, czego się nie uczyłam.
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

#1152 4 likes

Jeest! Nareszcie wolna! Cholerna prezentacja zrobiona i nawet wyszła.

#1153 4 likes

Chociaż dzień miałam taki sobie, to popołudnie jest bardzo udane, a zapowiada się bardzo ciekawy wieczór. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#1154 1 like

Przenocuj ludzi, a trochę kasy zarobisz. Mam nadzieję, że to się dłógo utrzyma.

#1155 9 likes

Przeżyłem w wypadku samochodowym.
Myślę, że taki epicki detal w księdze pochwał warto zamieścić.
Tak się bałem, a kiedy samochód nie naturalnie przechylił się w przód jakby chciał upaść na maskę czułem się jakby ostatnie sekundy życia sobie leciały, a ja nie mogłem nic zrobić.
Jednak się udało.
Kierowca jakoś wybrnął z sytuacji.
Echh te Angielki w wieku 40 60.
Baba jechała dosłownie na nas...
Senter San

Łoo, kur... Całyś

#1157 1 like

A no, udało się!
Trochę się przespałem i czuję się lepiej, choć nadal się boję.
Jakiś taki lekki strez post traumatyczny, ale myślę, że nie potrwa to za długo.
Senter San

#1158 1 like

Uff, to dobrze. (sorki za offtop

#1159 1 like

Jak offtopp, przeciez to też dobra wiadomość w zasadzie.

#1160 1 like

No ja napewno się cieszę, jednak dobrze tu być!
Jak bym tak miał umierać, to teraz by się nie chciało, jeszcze nie :D
Senter San