Ja też! Tak jak jest Full British Breakfast, to ja zjadłem Full Polskie Breakfast :D Było smaczne! Nie ma to jak wszystko co Polskie w Anglii! Telewizja której nie oglądam, ale jednak, jedzenie, słodycze, więkrzość rodziny...
Wczoraj dostałam płytę, na którą czekałam prawie 7 lat! I jeszcze drugą, tego samego zespołu, z której spodobały mi się 3 piosenki. Także mam nową muzę!
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Zuzler A gdzie i jak można w to zagrać, to może też kiedyś spróbuję (napisz tylko krótko i ogólnie, to sobie znajdę, a jak coś, to bardziej szczegółowo na priv).
Ja się tam dostać nie mogę. Konto mam, ale zalogować mnie nie chce. :O -- (Zuzler): czyli inaczej Quentin albo playroom. :)
--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Bo teraz można tylko niestety na serwerach nonsecure działać. Shift tab po odpaleniu programu i można sobie przestawić serwer, tylko najprawdopodobniej wtedy trzeba drugi raz wpisywać dane logowania, bo znikną.