Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 23 of 61

@Iwkan Oo, super! możemy kiedyś pograć!
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#442 2 likes

Zjadłam dobre śniadanie i jak na to, że prawie nie spałam, to jestem wyspana. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#443 3 likes

A u nas dziś placki ziemniaczane, moje ulubione, na które się wczoraj nie doczekałam :D To chyba jeszcze bardziej cieszy :)

#444 1 like

Ja też!
Tak jak jest Full British Breakfast, to ja zjadłem Full Polskie Breakfast :D
Było smaczne!
Nie ma to jak wszystko co Polskie w Anglii!
Telewizja której nie oglądam, ale jednak, jedzenie, słodycze, więkrzość rodziny...
Senter San

#445 3 likes

No i chyba w ten weekend wracam do siebie! Hurrrraaaaa!

#446 1 like

Wczoraj dostałam płytę, na którą czekałam prawie 7 lat! I jeszcze drugą, tego samego zespołu, z której spodobały mi się 3 piosenki. Także mam nową muzę!
Give me a sign.

#447 1 like

Monte, co za muza?
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

The Script.
-- (cinkciarzpl):
Monte, co za muza?

--
Give me a sign.

fajny den, gram gre easter eggs tutaj.
Lenka

#450 4 likes Edited

Jadłem dzisiaj świeży chlebek z pastą jajeczną. :) mniaaam.

#451 1 like

Gramy w Farkle! Jest fajnie!

#452 1 like

Zuzler A gdzie i jak można w to zagrać, to może też kiedyś spróbuję (napisz tylko krótko i ogólnie, to sobie znajdę, a jak coś, to bardziej szczegółowo na priv).

#453 2 likes Edited

qcsalon.net Pawlinku. Mnóstwo pięknych gier.

#454 2 likes

czyli inaczej Quentin albo playroom. :)

#455 1 like

Jak się gra w easter eggs?
Happy hacking

#456 1 like

Ja się tam dostać nie mogę. Konto mam, ale zalogować mnie nie chce. :O
-- (Zuzler):
czyli inaczej Quentin albo playroom. :)

--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#457 1 like

Mi się też coś stało z nim, zawsze się dało... Sorki za of

#458 1 like

Bo teraz można tylko niestety na serwerach nonsecure działać. Shift tab po odpaleniu programu i można sobie przestawić serwer, tylko najprawdopodobniej wtedy trzeba drugi raz wpisywać dane logowania, bo znikną.

#459 1 like

Jesteś wielka<3

#460 1 like

Eee tam... Takie tam 50kg...