Konkretnie to mam dwie płyty. Pierwsza to dwupłytowy album z serii "Z archiwum polskiego radia". Pierwsza płyta to zapiis koncertu z Opola z 1981 roku a druga to zapis koncertu podczas Rock jamboree 81 z Sali Kongresowej. Mam jeszcze DVD Perfect symfonicznie jest to koncert z Wrocławskiej Hali Ludowej z 2009 roku z towarzyszeniem orkiestry symfonicznej.
Joł! XD Chciałem się pochwalić, że w ankiecie o głosach ktoś napisał, że mój głos przywodzi na myśl ćpuna z pod bloku! Więc zaraz kolejną pisankie idę zdobywać, bo zainspirowało mnie to do stworzenia rapsa w którym wcielam się w takiego ćpuna z pod bloku! Joł!
Smartcane jest w Altixie w Lublinie, jadę go jutro testować. Nareszcie! Jestem zadowolony, bo w końcu nie będę siedział cały dzień przed komputerem, tylko gdzieś pojadę. :).
A ja ogarnęłam, choć z mozołem jak się tworzy kategorie na blogu! Przyda się ta umiejętność, bo pomysłów na wpisy mam dużo:) No i jeszcze pierwszy raz testowałam konferencje, bardzo mi się podobają!
Pamiętaj, że w razie czego możeszpisać, gdybyś czegoś nie ogarnęła :)
-- (Wiolinistka): A ja ogarnęłam, choć z mozołem jak się tworzy kategorie na blogu! Przyda się ta umiejętność, bo pomysłów na wpisy mam dużo:) No i jeszcze pierwszy raz testowałam konferencje, bardzo mi się podobają!
-- (Monia01): Pamiętaj, że w razie czego możeszpisać, gdybyś czegoś nie ogarnęła :)
-- (Wiolinistka): A ja ogarnęłam, choć z mozołem jak się tworzy kategorie na blogu! Przyda się ta umiejętność, bo pomysłów na wpisy mam dużo:) No i jeszcze pierwszy raz testowałam konferencje, bardzo mi się podobają!
Jeśli mam się czymś pochwalić to może tym że chyba już wreszcie zaczynam trochę rozumieć jak gra się w crazy party. A jak na osobę która prócz eurofly raczej w inne gry dotąd nie grała to jest dla mnie duży sukces.