pates — Wpis 341 z 343
Powiem to tak. Moim zdaniem generalnie robienie zakupów samemu to jak tutaj już wspominano, to też robienie ich przez aplikację. Było nie było to my wybieramy co chcemy nabyć i my za to płacimy w takiej czy w inej sytuacji. Po prostu mamy wybór, czy chcemy iść, może trafi się miły ochroniarz który jeszcze przeceniony produkt wskarze, amoże lepiej zaoszczędzić czasu i kupić troszkę drożej przez internet. Tak samo powiedzmy z opsługą paczkomatu. 1 woli pomiziać ekran albo powciskać przyciski i nieważne czy widzi czy niewidzi, a drugi kilka kliknięć zrobi i paczkę odbierze czy nada. Większość, wsumie wszystkie z tych aplikacji nie powstały z najmniejszą myślą o ślepiątkach, a to, że ich używamy i nam ułatwiają sprawę to taki trochę efekt uboczny że takie programy są, bo faktycznie w taki sposób niektóre rzeczy jest nam zrobić łatwiej. Ja osobiście wystarczy że stanę pod paczkomatem i już wiem co i jak mam zrobić. Jak idę do mc donalds powiedzmy to wolę iść do tego tableta, może sm go nie opsłużę fakt, ale i tak będzie prościej mi coś zamówić niżeli pchać się do kas, gdzie kolejka może być duża.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.