pates — Post 341 of 343
Powiem to tak. Moim zdaniem generalnie robienie zakupów samemu to jak tutaj już wspominano, to też robienie ich przez aplikację. Było nie było to my wybieramy co chcemy nabyć i my za to płacimy w takiej czy w inej sytuacji. Po prostu mamy wybór, czy chcemy iść, może trafi się miły ochroniarz który jeszcze przeceniony produkt wskarze, amoże lepiej zaoszczędzić czasu i kupić troszkę drożej przez internet. Tak samo powiedzmy z opsługą paczkomatu. 1 woli pomiziać ekran albo powciskać przyciski i nieważne czy widzi czy niewidzi, a drugi kilka kliknięć zrobi i paczkę odbierze czy nada. Większość, wsumie wszystkie z tych aplikacji nie powstały z najmniejszą myślą o ślepiątkach, a to, że ich używamy i nam ułatwiają sprawę to taki trochę efekt uboczny że takie programy są, bo faktycznie w taki sposób niektóre rzeczy jest nam zrobić łatwiej. Ja osobiście wystarczy że stanę pod paczkomatem i już wiem co i jak mam zrobić. Jak idę do mc donalds powiedzmy to wolę iść do tego tableta, może sm go nie opsłużę fakt, ale i tak będzie prościej mi coś zamówić niżeli pchać się do kas, gdzie kolejka może być duża.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.