EltenLink

Tyflopodcast, czyli prosta przeglądarka Tyflopodcastu

Wróć do Nowości, odkrycia, newsy

#181 Numernabis

Czy zostanie naprawiona wyszukiwarka?
Nadal nie można wyszukiwać i występuje wciąż ten sam błąd.
Szukanie po pierwszej literce to nieporozumienie, wystarczy coś znaleźć na literkę T, jeśli oczywiście wiemy, że na pewno audycja jest zatytułowana od literki T.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-08-29 11:03

#182 Numernabis

Można było zmniejszyć bitrate stosując parametr Q i jakość dźwięku by się nie zmieniła, a objętość tak, ewentualnie przekonwertować do ogg i również byłaby objętość znacznie mniejsza przy zachowaniu jakości dźwięku.
-- (midzi):
Kilka lat temu mieliśmy problem z miejscem na dysku i trzeba było sobie jakoś z tym poradzić. W efekcie tego zmniejszyłem jakość i zmonofonizowałem najstarsze audycje.

--

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-08-29 11:05

#183 pajper

Jaki jest status błędu z wyszukiwarką?

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2024-09-19 19:29

#184 Numernabis

Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk Kontynuuj, aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji. Jeśli klikniesz przycisk Zamknij, aplikacja zostanie natychmiast zamknięta.

Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu.

Klikamy przycisk "Kontynuuj" i wracamy do słowa wyszukiwanego, klikamy ponownie "szukaj" i ten sam błąd.

No i ten opis błędu możliwy do odczytania jedynie z nawigacją objektową.

2024-09-19 19:39

#185 markus1234

Zauważyłem jeden błąd, który mnie trochę irytuje. Gdy korzystam ze słuchawek bluetooth i odsłuchuję podcasty za pomocą tej aplikacji, to wszystko jest dobrze. Ale gdy wyłączę te słuchawki, i chcę słuchać na wbudowanych głośnikach laptopa, to gdy kliknę spację, aby kontynuować odtwarzanie, to jest cisza. Żeby znowu móc słuchać na głośnikach, to muszę zrestartować aplikację, i szukać danego podcastu. Czy ten błąd kiedyś zostanie poprawiony, czy tak już będzie na stałę? Inne programy bez problemu zmieniają karty dźwiękowe, a w tym programie ta funkcja nie bardzo działa.

2024-11-19 21:22

#186 lukasz1993258

Ale jak pamiętam, to wiele programuw miało taki gdzieś problem, tak więc

2024-11-20 06:18