Tyflopodcast, czyli prosta przeglądarka Tyflopodcastu
Back to Nowości, odkrycia, newsy#181 Numernabis
Czy zostanie naprawiona wyszukiwarka?
Nadal nie można wyszukiwać i występuje wciąż ten sam błąd.
Szukanie po pierwszej literce to nieporozumienie, wystarczy coś znaleźć na literkę T, jeśli oczywiście wiemy, że na pewno audycja jest zatytułowana od literki T.
#182 Numernabis
Można było zmniejszyć bitrate stosując parametr Q i jakość dźwięku by się nie zmieniła, a objętość tak, ewentualnie przekonwertować do ogg i również byłaby objętość znacznie mniejsza przy zachowaniu jakości dźwięku.
-- (midzi):
Kilka lat temu mieliśmy problem z miejscem na dysku i trzeba było sobie jakoś z tym poradzić. W efekcie tego zmniejszyłem jakość i zmonofonizowałem najstarsze audycje.
--
#183 pajper
Jaki jest status błędu z wyszukiwarką?
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#184 Numernabis
Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk Kontynuuj, aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji. Jeśli klikniesz przycisk Zamknij, aplikacja zostanie natychmiast zamknięta.
Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu.
Klikamy przycisk "Kontynuuj" i wracamy do słowa wyszukiwanego, klikamy ponownie "szukaj" i ten sam błąd.
No i ten opis błędu możliwy do odczytania jedynie z nawigacją objektową.
#185 markus1234
Zauważyłem jeden błąd, który mnie trochę irytuje. Gdy korzystam ze słuchawek bluetooth i odsłuchuję podcasty za pomocą tej aplikacji, to wszystko jest dobrze. Ale gdy wyłączę te słuchawki, i chcę słuchać na wbudowanych głośnikach laptopa, to gdy kliknę spację, aby kontynuować odtwarzanie, to jest cisza. Żeby znowu móc słuchać na głośnikach, to muszę zrestartować aplikację, i szukać danego podcastu. Czy ten błąd kiedyś zostanie poprawiony, czy tak już będzie na stałę? Inne programy bez problemu zmieniają karty dźwiękowe, a w tym programie ta funkcja nie bardzo działa.
#186 lukasz1993258
Ale jak pamiętam, to wiele programuw miało taki gdzieś problem, tak więc