EltenLink

Tyflopodcast, czyli prosta przeglądarka Tyflopodcastu

Wróć do Nowości, odkrycia, newsy

#161 midzi

Tak, u mnie była identyczna sytuacja, aczkolwiek teraz zrestartowałem i
działa za pierwszym razem.

2022-11-25 23:32

#162 DJGraco

Hej,
mam pytanie. Czy da się ustawić w odtwarzaczu aploikacji skok co ile sekund strzałki nas przesuwają? Dla mnie 10 sekund to zbyt dużo i chciałbym sobie to zmienić.

2022-12-02 15:18

#163 balteam

Hm, da się chodzić jakoś szybciej po tej tekstowej wersji? Myślałem o akapitach, ale whisper jakoś to dziwnie dzieli.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2023-02-15 07:46

#164 Numernabis

Tym razem mnie dopadł problem z pobieraniem listy podcastów, nie pobiera.
Dodatkowo po wyszukaniu podcastu z listy klikam enter i odtwarzanie pojawia się po kilkudziesięciu sekundach, ale milczy, nie odtwarza nic, stoi na suwak zero.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2023-11-12 14:31

#165 midzi

Dziwna sprawa. Próbowałem przed momentem i no cóż... działa.

2023-11-12 14:32

#166 Numernabis

Faktycznie dziwna, bo uruchamiałem trzykrotnie i to samo, uruchmiłem teraz i wszystko gra.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2023-11-12 15:03

#167 daszekmdn

Może trafiłeś na jakiś restart serwera czy coś.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2023-11-13 10:30

#168 Numernabis

Na to wygląda.

2023-11-13 12:45

#169 midzi

Restart serwera to akurat nie, uptime mam ponad 50 dni, usług ostatnio też nie restartowałem. Może po prostu były problemy z Twoim łączem albo na linii Ty / Cloudflare, bo innego wytłumaczenia nie mam.

2023-11-13 13:38

#170 Numernabis

z łączem nie miałem problemów bo od razu sprawdziłem jak się zachowują strony www i nawet zapuściłem sobie pobieranie i wszystko śmigało aż miło oprócz właśnie tej apki.

2023-11-13 14:03

#171 Numernabis

Jak się w tym wyszukuje podcastu?
Wpisuję Reaper, Advanced, NVDA i nic, klikam Enter lub Przeszukaj i wciąż mam to okienko do wpisania wyszukiwanej frazy, jakoś wcześniej to działało, kliknąłem ener i miałem wynik, teraz niestety nie.

2024-04-29 14:58

#172 Adasadula

Już od dawna się tak dzieje, nic nowego.

-- (Numernabis):
Jak się w tym wyszukuje podcastu?
Wpisuję Reaper, Advanced, NVDA i nic, klikam Enter lub Przeszukaj i wciąż mam to okienko do wpisania wyszukiwanej frazy, jakoś wcześniej to działało, kliknąłem ener i miałem wynik, teraz niestety nie.

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-04-29 15:00

#173 matius

Zawsze można uruchomić aplikacje i potem w zakłatce kategorie przejśćna dźwięk. Potem literą r, szukać reaper.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-04-29 15:19

#174 Numernabis

Jasne, że można, ale nie zawsze tytuł zaczyna się tak jakbyśmy sobie tego życzyli i nie po to jest szukajka żeby tak kombinować.

2024-04-29 15:31

#175 pajper

To najnowsza wersja?
A przycisk Szukaj działa?

Sprawdziłem właśnie i u mnie śmiga czy to przez enter, czy przez przycisk Szukaj.
Jeszcze jeden pomysł, mało prawdopodobny, ale proponuję spróbować odbudować bazę podcastów z menu. Może wkradł się jakiś dziwny błąd.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2024-04-29 15:53

#176 Adasadula

Hm, właśnie tylko że ten bug występował u zdaje się 4 osób, lista podcastów odświezona, kiedy pochodzimy obiektówką po ekranie to w tym oknie widać błąd: Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk Kontynuuj, aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji. Jeśli klikniesz przycisk Zamknij, aplikacja zostanie natychmiast zamknięta.

Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-04-29 16:30

#177 Numernabis

Dokładnie jak opis powyżej, aplikacja najnowsza, przycisk szukaj powoduje przeniesienie fokusa na wyszukiwaną frazę, kontynuuj to samo, a zamknij zamyka aplikację.

Właśnie sprawdziłem objektówką i ten sam komunikat błędu który jest zacytowany poprzednim poście

Edytowano 2024-04-29 17:18

#178 Numernabis

Czy coś drgnęło w powyższej sprawie, nadal nie można używać szukajki w tym sofciku.

2024-07-25 16:56

#179 markus1234

A ja mam takie dziwne pytanie. Dlaczego stare podcasty, które były nagrywane w 2008 i 2009 roku są odtwarzane w tym programie w mono? Wydaje mi się, że powinny być odtwarzane w stereo, tak, jak pozostałe podcasty. Podcast, w którym pan Tomasz bilecki pokazuje Klango w wersji 2, jest w mono, a kiedyś, jak go pobrałem na swój dysk, to był w stereo. Czy to jakiś błąd tej aplikacji, czy podcast jest źle nagrany? Drugi podcast, w którym występuje ten problem, to podcast, w którym pan Michał Dziwisz opisuje procedurę nadawania w radiu internetowym, i jak pokazuje, jak działa balans, to też jest to zmonofonizowane, a jak pobrałem ten podcast kiedyś na swój dysk, to był ten balans pokazywany w stereo. Być może Wam to nie przeszkadza, ale ja zwracam na to uwagę, bo nie lubię monofonicznego dźwięku, tylko lubię, gdy coś jest pokazywane, toniech będzie słychać tą stereofonię. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

2024-07-26 05:33

#180 midzi

Kilka lat temu mieliśmy problem z miejscem na dysku i trzeba było sobie jakoś z tym poradzić. W efekcie tego zmniejszyłem jakość i zmonofonizowałem najstarsze audycje.

2024-07-27 16:43